“Hauskat” pukuhuone- ja suihkukokemukset

Kaikki varmaan tietää sen, että kun ollaan yleisissä pukuhuoneissa ja julkisissa suihkuissa eri kuntosaleilla niin jengi hyvin avoimesti tuijottelee toisiaan. Ihmiset eivät välttämättä huomaa, että kyllä kaiken sen oman toimimisen huomaa myös muut. Se, että toisten kuntoja ja kroppia tsekataan nopeasti ohimennen on varmaan ihan normaalia kelle tahansa ihmiselle kun toisen näkee alasti (joo vaikka se olisi samaa sukupuoltakin), mutta se tuijottaminen ja muu epämääräinen toiminta. Ajattelin jakaa tässä muutamia “mahtavia” kokemuksia julkisista suihkuista ja pukkareista.

1. Kaljamahanen jäbä tuli suihkusta ja kun istuskelin penkillä, niin se tuli suoraan siihen eteen kuivattelemaan itseään. Veti pyyhkeen haarojen väliin ja alkoi hinkata sillä muniaan kuivaksi veto ja veto taktiikalla toinen käsi edessä ja toinen perseen puolelle. Lopuksi leveä syväkyykky ja pyyhkeellä näyttävästi tuulettelua haaroväliin.

2. Normaalissa suihkussa, joka on hieman avoin ovesta eli ovea ei ole ja tila ei ole suljettu: Eräs albaanimies otti asiakseen tulla avoimesti tuijottelemaan siihen parin metrin päähän ja nojailemaan suihkunoveen. Ymmärsi siitä sitten lähteä.

3. Treenin jälkeen meinaamassa riisua treenivaatteita veks niin eräs toinen kaljamahanen jäbä tuli juuri salille. Huomasin, että se tsekkailee ja tuijottaa avoimesti. No se oli laittanu treenikamppeet päälle ja menossa ovesta ulos salin puolelle. Ite olin just riisumassa ja hänpä oli just avaamassa ovea kunnes huomasi ilmeisesti, että vaatteet lähtee joten eipä mennytkään ovesta ulos vaan laittoi ovea kiinnemmäs jäi tuijottamaan josko vähän pintaa vilahtaisi. Itse huomasin tämän ja laitoin vaatteet heti takaisin päälle. Sitte hän ymmärs lähteä veke salin puolelle.

4. Suihkun puolella olevat teinipojat. Sielläkään ei välttis ole tarvetta pestä omia mestoja ja tuijottaa avoimesti toisia silmät jäässä. Ei ole hirveästi ahdistavampaa tilannetta ku teinipoika lasittunu katse päällä pesemässä muniaan.

5. Joku random jäbä tulee suoraan suihkusta ja tulee viereen juttelemaan. Tiukka askelkyykkyasento siihen ihan viereen penkille kellit paljaana ja itseään kuivaamaan. Ei kai tää asento tässä häiritte? No ei toki. Jatka vaan samaa rataa!

Lisää tulee kun muistan.

Hyvin harvoin jaksaa enää steppailla missään suihkun jälkeen luonnon asussa tällaisten tapahtumien jälkeen. Se on äkkiä suihkun puolella jo vaatteet päälle. Sitä varmasti monet kummasteleekin kun suihkusta tullessa on koko ukko verhoiltu vaatteilla. Mutta siinähän ihmettelee.

Comments

  • Haha ei saatana, hyviä stooreja! 😀 Toi on kyl totta, ihmiset ei tajuu miltä niiden tekeminen näyttää tai ylipäätää että näkyy. Huhhuh. Onneks ite harvemmin omalla salilla käyn suihkussa. Meillä jos avaa ulko-oven ja suihkutilan ovi on auki nii käytännössä yleisurheilukentän juoksuradalta näkyy suoraa siihe suihkulle. Etäisyyttä tommonen max 50m. 😀

    jeis08/25/2012
  • Joo näitä on tullu kavereillekin kerrottua. Tovi jos toinenkin on tullut naurettua. 😀 Noissa tilanteissa se ei sitten niin hauskaa ole.

    vitamiini08/27/2012

Vastaa