Hiljaa hyvä tulee

Viikko on kohtapuoleen hurahtanut muiden asioiden parissa kuin treenien. Työjuttuja on tullut tehtyä himassa jonkin verran, työhaastiksessa tuli käytyä alkuviikosta, vakuutusasioista olen yrittänyt ottaa hieman enemmän selvää ja amk:n opinnäytetyötä olen pakertanut 70:n sivun verran. Ens viikolle tiistain olis hepatiittirokotuksen tehosteeseenkin aika, joten sillonkin tulee todennäköisesti pidettyä lepoa. Viime rokotukset ei aiheuttanut onneksi mitään paskahalvausta, joten samaa tuskin on odotettavissa nytkään.

Ruokahalu on ollu hieman kadoksissa. On tullu tankattua helvetisti koneeseen inkivääriä ja valkosipulia pöpön karkottamiseksi. Safkat muuten on ollu pelkkää vihannesta, hedelmiä, protskujuomia, rasvasta lihaa, raejuustoa ja maitorahkaa.

Oon aina ollu erittäin huono pitämään mitään totaalitreenitaukoja. Ainoat pakolliset tauot salilta tulee aina melkein vaan silloin kun on pakko olla pois tai on jotain tärkeämpää tekemistä kuten koulu, työ, matkustelut tai sitten ku on just kipeänä. 😀 Tällaisten taukojen aikana, motivaatio kasvaa potenssiin sata ja olo alkaa muutenkin tuntua reilusti energisemmältä kun on levännyt kaikesta liikunnallisesta aktiviteetistä kunnolla.

Kevyesti treenaaminen on itellä aina vähän vaikeaa, joten mieluummin sitä yrittää olla salilta pois ja tekee jotain muuta. Sen tietää jo etukäteen, että jos lähtee sillä asenteella salille, että joo otetaanpa tänään ihan rauhallisesti vaan ja tehdään kevyillä painoilla, niin jotenkin sitä rupeaa aina laittamaan vahingossa lisää rautaa tankoon, sarjat muuttuu kovemmiksi koko aika ja lopussa on verenmaku suussa. Tai sitten tehdään vaan helvetin kovia pitempiä sarjoja niillä kevyilläkin painoilla! Lopputuloksena on yleensä lähes rankin treeni ikinä. Mieluummin sitä yrittää olla sitten kokonaan pois jos vaihtoehtona on tehdä oikeasti kevyitä treenejä.

Ja tästä asiasta toiseen. Mä en ite ylipäätään ymmärrä miten jengin kunto kestää treenata vaikka krapulassa tai muuten vaan juomisen jälkeisenä päivänä tai kovasti kipeänä. Sillon tällön salille eksyy näitä ihmisiä, jotka on edellisenä iltana tintannu lärvit ja seuraavana päivänä sitä ollaan jo syyllisyyden tuskissa salilla kurittamassa itseä. Liikkuminen muutenkin krapulassa on hieman kyseenalaista jos oma pumppu on tärkeä. Hyvin helposti krapulassa voi pukata ihan harmittomiakin rytmäreitä, jotka yhdistettynä kovaan treeniin voi olla todella huono yhdistelmä. Sen takia jos tunnistat itsesi kuvauksessa, niin jätä se salitreeni väliin ja lepää pari päivää ja tule salille uudestaan.

Linkki online-portfolioon!

Jos jollakin on jotain graafista suunnittelua vaativaa toimintaa, niin työtarjouksia otetaan mielellään vastaan.

Vastaa