Pöpö

Kurkkuun muutti viime yönä joku pöpö. Sen verta kipeä se on ollu. Vähän ollu myös lämpöä päällänsä siitä syystä. Olo on aika vetämätön muutenkin. Pakko oli kuitenkin hoitaa tänään työhaastis ja muita pakollisia asioita niin tuli pyöräiltyä 12km. Seuraavan kerran salille sitten kun olo on normaali. Henkistä taukoa myös päälle että jaksaa jauhaa samaa rallia päivästä toiseen taas jatkossa. Pari päivää on tullu herkuteltua jäätelöllä, kauraomenapaistoksilla ja ihan muilla kuin bodysafkoilla..

Muistan vieläkin elävästi kun viime talvena kimppuun hyökkäs hengitystieinfektio höystettynä äänihuulien tulehduksena, niin en ikinä oo ollu niin kipeä ja rikki kuin sillon. Jäätävä kuume päällä, sängyssä väristelyä kylmissään vaikka kroppa hehkuu tulikuumana, suurta hikoilua, kurkku ihan jumalattoman kipeä, äänikyky menny ja todella voimaton olo. Yöllä ei saanu unta ku ei pystyny nielemään ruokaa taikka juomaa ja sattu kurkuun niin saatanasti. Oli myös kiva yrittää kommunikoida ihmisten kanssa ilman puhetta tai väkisin rohisten jotain. Onneks sai kuurin antibiootteja ja homma lähti viikon kuurin jälkeen. Meni siinä toipuessa kuitenkin aika monta viikkoa ennenku olo normalisoitui.

Tyttöystävä väänsi pari kauraomenapaistosta. Kyllä kelpaa nassuttaa. x)

Alkuvuoden Nycin reissusta kuva

Vastaa