Hauberit naukuu ja ruokopilli soi

Hoi!

Ensinnäkin semisti ärsyttää tuo gymspacen ainainen jokapäiväinen ongelma kun jatkuvasti pukkaa tota ilmoitusta, että error 404 server shutdown system connection 1010 blablabla.

Viikonloppu tuli vietettyä varsin leppoisissa merkeissä. Tuli käytyä isäpapan luona ja laiteltua erilaisia safkoja sekä pe, että la ja maisteltua sivistyneesti punaviiniä ruuan kanssa sekä erilaisia erikoisolusia. Näistä otin kuvia, mutta koska tää on jonkunlainen fitnessyhteisö, niin todennäköisesti tämä blogi merkattaisiin heti epäasialliseksi, joten päätin olla laittamatta.

Samoin tuli irtauduttua treenien maailmasta ihan muihin touhuihin muutamaksi päiväksi. Välillä ite tarviin juuri tämmösiä päiviä, jolloin en ajattele safkoja enkä jumppia ollenkaan vaan teen jotain ihan muuta. Näiden päivien jälkeen jaksaa sitten taas porskuttaa sitä samaa sali-koulu-ruoka-kauppa-ruoka-ruoka-ruoka-ruoka-nukkumaan ja sama taas alusta -rallia.

Samoin motivaatio ja into salia kohtaan kasvaa suuremmaksi, mitä enemmän lepää. Kappas kummaa! Yleensä hyvä nyrkkisääntö lepopäivällekin on se, että sillon kun sali ei voisi kiinnostaa v********n, niin kannattaa jäädä himaan lepäilemään. Tätä sääntöä tulee silti itsekin laiminlyötyä kaikesta huolimatta. Treenistä heikoilla energiatasoilla tulee harvoin yhtään mitään. Ellei sitten ole jonkinlainen dieetti päällä, jolloin joka päivä tuntuu lähes yhtä paskalta, väsyneeltä, junan alle jääneeltä ja mikään ei kiinnosta treenas sitä miten tahansa.

Pakkotoiston puolella oli treenipäivyriin annettu palautetta, että liikuntaa tulisi hieman liikaa viikkotasolla siihen nähden, että jonkinlaista bodausta tässä koitetaan harrastaa. Näin ollen palautuminen kärsii ja tämän olen tiedostanut itsekin. Laskin tuossa kesän korvilla, että päivän kalorikulutus salin ja aerobisten kanssa olis tommosta 6000-7000kcal päivässä, jota en tietenkään ole jaksanu mussuttaa vaan olen pitkän ajan painanu safkoissa reilusti kulutuksen alle.

Ruokabudjetti on myös ollu pitkään noin 10€ per päivä, jolla on kohtuu vaikea nassuttaa tommosia kalorimääriä. Tämä on selkeästi jollain tasolla toiminu, koska muutamassa kuukaudessa vyötäröstä on lähteny 12 senttiä, reidet on taas kasvanu muutamia senttejä ja painokin on tippunu noin viisi kiloa. Näinpä siis vois kokeilla vähän vähentää treeniaikaa salilla ja arkiliikuntaa muutenkin. Joskus sitä on tullu paukutettua kolmesta neljään tuntiakin salilla ja puoltoista tuntia aerobisia päälle, mutta enää ei vanha jaksa tommosia maratooneja. Ja tuskin ne olis kovin kehittäviäkään. Huomenna olis todennäköisesti raflapäivä ja sitä ennen vois käydä vetämässä kevyet pumpit päälle. Adios!

Jumppa viime perjantailta.

Selkä ja hauikset

Ylätalja myötäotteella: 6×18–8
Ylätalja kapealla A–kahvalla: 5×15–6
Ylätalja leveällä hammerkahvalla: 5×15–6
Kulmasoutu z-tk kapea: 7×15–6 60–110kg
Alatalja suora tk puolleveä myötäotteella: 7×15–6 65–110kg
Kulmasoutu kp: 3×15–10 31–40kg

Hauiskääntö kp keskitettynä polveen: 3×15–8 12,5kg
Hauiskääntö z-tk: 3×15–8 20kg
Hauiskääntö kp vt: 3×10–6 11kg

1,5h salia
1,5h pyöräilyä ja kävelyä

Lopuksi pieni loppukevennys kuvan muodossa.

Vastaa