Kettupäivä

Olipa harvinaisen suuri vitutus heti aamusta. Näin niin kummallisia unia pitkin yötä, että aamulla olo oli just semmonen, että nyt ei oo levätty kunnon unilla yhtään. Ja ilmeisesti olin niin ajatuksissani aamulla tai sitten ajatus ei kulkenut, että unohdin treenishortsitkin kotiin. No käyttöhousuissa on hyvä vetää jalkatreeniä. Varsinki ku ne on vaaleat kollarit ja hiki painaa läpi niistä ku pienellä possulla.

Salilta kun pääsin ulos niin käväsimpä lähikaupassa. Se on aina yhtä jännä miks kassalla käy niin monesti jotain kun siihen ite sattuu menemään. Viime viikolla joku terroristimamma mourus iltasanomatelineen vieressä ja yritti kaataa helvetin korkeeta ostoskoritormia mun päälle. En sentään niin urhoollisesti estäny sen kaatumista, koska mulla oli maitorahkaa syli täynnä ja jos se olis tullu päälle niin takki olis ollu melkosen valkonen sen jälkeen. Sitten ne perus kolikon kylvämiset pitkin lattioita pitää harvasen kerta kokea. Millon pummit ei osaa laskea rahoja kun on niin känässä ja millon mammat jää haastelemaan päivän kuulumisia kassan kanssa.

Tällä kertaa kuitenkin valitsin lyhyemmän kassan, koska luulin että että se on tie onneen. Väärin luultu. Eka siinä kuittikoneessa oli paperi lopussa jolloin se pitää tietty vaihtaa. Sitten se kassajäbä repäs asiakkaan kuitin liian aikaseen jolloin piti näpytellä uudet kuitit ja kelata tavaroita uudestaan lukulaitteen läpi. Sitten siihen mua ennen iskeyty +40 mamma joka näpytteli 5 kertaa pinkoodin väärin. Sitten ihmetteli, että oho. Onpa unohtunut koko koodi. No ei se mitään. Olisko toista korttia millä maksaa, no ei ole. Eiku vaan uutta yritystä peliin muutaman kerran josko se koodi nyt natsais. Ei natsannu. Jäi maidot ostamatta. Se olis aina hyvä, että kun kassalle mennään niin kaikki olis valmiina, mutta kun sitte siinä kassalla aletaan säätää kaikkea jännää. Joskus tuntuu, että kaikkein pisin jono kulkee yleensä nopeiten, koska lyhyessä jonossa aina sattuu ja tapahtuu jotain joka kuitenkin vie aikaa niin paljon, että pitemmän jonon hänniltä olisi siinä ajassa kerenny jo ulos kaupasta.

Jos joku parannus olisi kaikkiin kauppoihin, niin jokaiselle kassaparille pitäisi iskeä se vihannesvaaka numeroineen pöydälle, ettei aina tarvis kassan lähteä hakemaan sitä kurkuista puuttuvaa kuittia. Ei muuta purnattavaa tällä erää. Jatkakaa.

Jalat

Reidenojennukset 2 jalkaa: 6×10 60-130kg
Jalkaprässi 45-astetta: 5×10 120-280kg
Smith-kyykky: 5×10 40-100kg +pt
Jalkaprässi 1 jalka: 2 rpsarjaa 15-20 80kg
Hack-kykky: 4×10 60-120kg +pt

Reidenkoukistukset istuen: 2 rpsarjaa 25-20 75-80kg +pt
Sjmv tk: 4×12-6 60-100kg

Pohkeet istuen: 3×10 40-80 +1 tsarja 15-20 100-80-60kg +pt
Pohkeet seisten:3×10 70-90kg +1 tsarja 100-80-60kg 12-15 +pt

2h salia
2h kävelyä ja pyöräilyä

Eilen tuli vähän kanneltua tavaroita pitkin kyliä tunnin verran. Hyötyliikuntaa parhaimmillaan. That’s how we roll! Bling bling köyhät. Jos Kai Greenekin kävelee päivät pitkät joka paikkaan niin kyllähän minäkin. Toisessa kassissa kassillinen omenoita ja toisessa kassillinen ruokaa. Kummallakin voi tehdä samalla vaikka hauiskääntöjä. Näillä mennään.

Comments

Vastaa