Kolmas kerta toden sanoo. Vai sanooko?

Kolme peräkkäistä treenikertaa on nyt vedetty putkee ja olo on semmonen, että ei ole mitään paikkaa kropasta, joka ei olis kipeä. Parasta lääkettä tähän on paikallaan olo ja melkein totaalinen liikkumattomuus ja makuuasennossa palautuminen. Syömistä ja nukkumista unohtamatta. Toistot on ollu nyt vähän pidempiä ja lihakset vissiin ottaa sen kohtuu raskaasti, joten joka paikka on ihan homokipeä. Kertaakaan en ole kipulääkkeitä vetäny lihaskipuihin enkä vedä. Rasittaa maksaa ja munuaisia moisten kiskominen.

Selkä ja haukset
Ylätalja leveällä myötäotteella nt: 5×20-12 40-90kg +pt
Ylätalja kapealla A-kahvalla rintaan: 5×20-12 40-90kg +pt
Yllätalja leveällä hammerkahvalla: 5×20-12 40-90kg +pt
Kulmasoutu z-tk kapea myötäote: 5×20-12 50-100kg
Alatalja kapealla A-kahvalla: 4×20-8 55-85kg
Pullover ylätaljassa köydellä: 4×15-8 50kg

Hauiskääntö kesk. polveen: 2 rpsarjaa 15-20 12,5kg
Hauiskääntö tk: 2 rpsarjaa 15-20 30kg
Hauiskääntö kp vt: 2 rpsarjaa 15-20 11kg
Hauiskääntö scott z-tk kapea: 2 rpsarjaa 10-12 30kg

1h 15min salia
1h kävelyä ja pyöräilyä

Eilisestä treenistä unohtu seuraavat vaikka ei näillä mihinkään oo merkitystä:
+1h kävelyä ja pyöräilyä
Pystypunnerrus kp arnold: 2 rpsarjaa 20-15 16,5-18,5kg
R-talja flyesit D-kahvoilla: 4×15-8 35kg

Jumpissa tulee käytettyä erilaisia erikoistekniikoita. Ne ovat:
rpsarja= rest pause sarja
tsarja= tiputusarja
ot= osatoistoja
pt= pakkotoistoja

Comments

 • Pirun hyvää blogia pidät! Alusta alkaen oon seurannu mielenkiinnolla. 🙂

  Pisti silmään tuo kun mainittit kipulääkkeiden syömisestä lihaskipuihin. Mun mielestä jumalattoman urpoa touhua, ensin treenata ittensä kipeeks ja sit vetää nappeja naamariin… Jos sitä kipua niin pelkää, niin treenaa sit hiljempaa. 🙂

  Ja lihaskipuhan on sen merkki että on menny hommat oikeeseen osotteeseen!

  jannev09/18/2012
 • Jotain yritän kertoa muutakin kun punttijuttuja tossa ohella. x) Saa nähdä joskus jos on tarpeeks hiljaista salilla tai jossain muualla niin ottaa jotain videontynkää. Muuten on vähän liian “valokeilassa” fiilis. Mut juu kiitti! Tulee itekki luettua päivittäin monen juttuja täällä. Ken aasilla ratsastaa se aasista puhuu. Vai miten se meni?:)

  En tiedä mitä tutkimukset sanoo kipulääkkeiden palauttavasta vaikutuksesta, mutta varmasti aika paljon jarruttaa kehitystä. Muutenkin on vähän arveluttavaa tuntea koska lihas on palautunut riittävästi, jos kipulääke estää kivun tuntemisen. Ja kyllä ne maksaa ja munuaisia rasittaa jos joka päivä kiskoo nappia naamaan. Eihän se lihaskipu kaikkea kerro, mutta ennemmin paikat kipeänä tai arkana kun niin ettei missään tunnu mitään. 🙂

  vitamiini09/18/2012
 • Itse syyllistyn kyllä useesti siihen että kirjottelen pelkkää “4×10” tänne, vaikka muutakin voisi, ihan vaan viihdykkeeksi, mutta se vaan aina jää… Kyl se taitaa niin mennä, hyvin tuon vertauksen mukaan! 🙂

  Totta! Ja mitä ite oon lukenu niin estää kuulemma tehokkaasti just tuota proteiinisynteesiä jos nappailee usein menemään noita nappeja. Mutta empä mä nyt muutenkaan oo kova syömään mitäänkään särkylääkkeitä, 2 buranaa elämäni aikan syöny, että siinä mun syömät napit. 😀 Tietääpä ainakin aina millon se lihas on oikeesti taas siinä kunnossa että kehtaa kurittaa.

  jannev09/19/2012
 • Joo siis kaikkihan täällä kirjoittelee superfoodeista, treeneistä, ruokahommista jne. Ja tänne sitten saman mielenkiinnnon kohteen jakavat ihmiset eksyy niitä lukemaan, että ei kai siinä. 🙂

  Kai se on niin, että mitä vähempi lääkkeitä niin sen parempi.

  Tsemppiä jumppiin! 🙂

  vitamiini09/20/2012
 • Nihän se on. Mihinkäs se koira karvoistaan pääsee!

  Kiitti. Kovia jumppia myös sinne!

  jannev09/22/2012

Vastaa