Pikasetti

Eilinen pikasetti kostuu 30 min tiukasta selkäjumpasta. Aikataulu aikaistui “hieman”, ja olin päättänyt, että eilinen on treenipäivä kävi miten kävi, niin homma tehtiin sitten “vähän” vauhdikkaammin. Hyvinhän tuosta selvisi. Huppari ja teepaita oli läpimärkä ja hengästyneisyys oli ku olis pahemmanki coopperin juossu.

Välillä oon soveltanu tommosia nopean tahdin taljatreenejä jos pitää keretä vääntämään nopeasti. Siinä ei tarvi asentaa mitään painojen kanssa sen suurempaa vaan voi laittaa kelkkaan lisää painoja ja keskittyä vaan puristelemaan niin perkeleesti. Plus, että kelkkaliikkeet tuntuu paljon paremmin selkälihoissa. Unohtamatta vapaiden painojen etuja ja raskautta muissa souduissa. Painot näissä tämmösissä seteissä ei oo oleelliset, koska lepotauot on olemattomat ja treenipainot nousee joka sarjassa kovemmaksi, nousematta kuitenkaan liian suuriksi.

Treenin jälkeen tuli lähdettyä mökkeilemään vaarin mökille! Hyvää kotiruokaa, kahvitteluita, kellarisaunomista ja sukulaismoikkailua. Niistä on hyvä rentoutuminen tehty. Illalla satoi sen verta makiasti, että päätin viritellä vielä grillin tulille ja tulipa paistettua “kesän” vikat grillimakkarat.

Selkä ja hauikset

Ylätalja leveällä myötäotteella eteen: 5×15-10
Ylätalja kapealla H-kahvalla: 5×15-10
Ylätalja leveällä hammerkahvalla eteen: 5×15-8
Alatalja kapealla H-kahvalla: 5×15-8
Alatalja leveällä myötäotteella: 5×15-8
Alatalja puolleveällä hammerkahvalla: 5×15-8

Hauiskääntö kesk. kp: 2 rpsarjaa 15-20 11kg
Hauiskääntö tk: 2 rpsarjaa 15-20 25kg
Hauiskääntö kp vt: 2 rpsarjaa 15-20 12,5kg

salia 30min
kävelyä 1h

Vastaa