Pizzapäivä…

…on päivä joka muistetaan! Tänään piti tehdä jalkoja, mutta olo oli taas niin puulla päähän löyty kun saavuin salille, ettei ollut jalkapäivä ollenkaan. Aamu mentiin taas paastoamalla, joten vatsalaukku vähän kouristeli pienuuttaan ja vähän heikkoa happea meinas pukata, mutta vettä koneeseen ja olo normalisoitui kohtuu hyväksi. Rintaa ja muita tuli puuhasteltua hieman. Huomenna sitten jalat!

Olkapäät tuli tehtyä eläimellisellä tahdilla. Vastasi meinaan jo aika lähelle aerobista koko setti. Pakkotoistoja meni reilut määrät takaolkapäille ja ne meni samalla mukavan tunnottomaksi.

Muutamia muitakin muutoksia ajattelin tehdä jumppaohjelmaan. Voisin jättää, nyt joksikin aikaa suuren osan kaikista erikoisteniikoista pois  käytöstä ja tehdä vain suoria sarjoja muutamilla pakkotoistoilla. Näin siis suurempien lihojen osalta. Näin voimaa jää vähän enemmän verrattuna siihen, että tehdään lopputonta tiputussarjaa, restpausea ja hinkataan failuressa yötä päivää. Samalla voisin jättää pitkään käyttämät rinnan esiväsytysmeiningit.

Rinta, olkapäät ja ojentajat

Vinopenkki vipuvarsi: 8×15-4 20-120kg
Vinopenkki tk: 6×15-4 50-100kg
Tasapenkki tk: 6×15-4 70-120kg
Tasapenkki kp: 4×15-7 31-40kg

Viparit sivuille koneessa: 4×15-8 20kg
Viparit sivuille kp seinää vasten nojaten: 4×15-8 5kg
Viparit taakse koneessa: 4×15-8 15kg +pt
Viparit taakse kp: 4×15-8 6kg

Pushdown r-taljassa köydellä: 4×15-6 50kg
Pushdown Ruhl z-tk kapea: 4×15-8 35-45kg
Ranskis nt yk kp: 3×15-8 11kg

1h 40min salia
1h 40min kävelyä ja pyöräilyä

+Eilen tunti pyöräilyä ja kävelyä

Tänään on myös jonkin sortin herkkupäivä, joten koko päivä mennään omatekemän pitsan voimalla. Nams! Kalorit eivät silti tunnu missään, koska tuli tänäänkin liikuttua ihan riittävästi ja nostettua kulutusta hyvään tahtiin ylöspäin lähes kuuteen tonniin.

Ja etten vaan lukeutuisi siihen perinteiseen bodaristereotypiaan niin lopuksi kuva kaljusta. On muuten ollu hemmetin kätevä hiustyyli. Ei enää ikinä kalliita parturimaksuja, on mukavan viileä kelistä kuin kelistä riippumatta eikä hikoillessa hiukset ei liimaannu pitkin päätä. Myöskin kylmän veden valuttaminen pitkin päänahkaa on lähes orgasminen kokemus!

Terveisin sikaniska.

Comments

  • Lisää ruokaa koneeseen, ei tuo mikään sikaniska oo.. 😉 SIKAniska on semmonen missä on kassleria (eli niskaläskiä) niin maan perkleesti! Ainaki pari semmosta makkaraa täytyy olla jos sikaniskaks rupee.

    :piis: hyvää settiä!

    jeis09/30/2012
  • Totta! Jos nyt kuitenkin vähän himmaillaan tän päivän jälkeen taas. 😉 Koitetaan tota niskaläskiä ja muutakin läskiä tässä vähän tiputella niin ei haittaa vaikka kaslerit lähtiskin. 😀

    vitamiini09/30/2012

Vastaa