Fitnesshelvettiä

Treenit alkaa painamaan pääkopassa kun tänään koitti neljäs kerta putkeen. Jumpan alkupuolella olotilat oli vähän hakusessa, mutta kyllä ne siitä nous vireeseen kun alkuun pääs. 5:n päivän treeniputki ei ole suunniteltu, mutta koska maksoin parikymppiä viidestä päivästä salilla, niin ajattelin käyttää kaikki päivät hyödyksi koko rahan osalta. Joku saattaa ihmetellä onko mitään järkeä vetää montaa päivää putkeen, mutta välillä se on IMO ihan tarpeen piikata olot ihan uupumukseen asti ja sitten antaa lepoa. Välillä joka päivä olo tuntuu energiseltä ja sitä jaksaa painaa ja välillä koittaa niitä päiviä, jolloin ei kiinnosta tehdä yhtään mitään. Muuten sitä lepoa tulee normaalisti pari päivää viikossa.

Vielä huomenna ajattelin jumppaa tissien parissa täällä Savossa ja sitten voisin vetäytyä viettämään lepoa Lahtihoodseille. En tiedä kuka oli laittanu voisilmää puuroon, vaikka en syöny edes koko aamupalaa, mutta rauta oli kohtuu kevyttä tänään. Paussit sarjojen välillä oli aika pitkät ja sarjapainot nouskin tästä syystä kohtuu ylös. Hack on aina vedetty ihan niin pohjista kun tulee elikkä niin syvälle asti, että pohkeet ottaa takareisiin kiinni. Tuli tehtyä kokeilun vuoksi myös tota reversehackia, jota kaikki pro-bodarit vääntää treenivideoissaan ja olihan se aika jännä liike. Hacki oli peilin vieressä, mutta ku molemmille puolille latoi keikot niin eipä liikerataa paljon peilistä enää nähny. Idea siinä olis ollut kattoa pysyykö se alaselkä suorassa vai nou. Ehkä pysy ehkä ei. Raudat oli ihan hakuammuntaa.

Jalat

Jalkaprässi vipuvarsi: 6×10 150-400kg
Hack-kyykky: 9×8-6 75-205kg +pt
Jalkaprässi vipuvarsi 1 jalka: 4×10 125-155kg
Reidenojennus 1 jalka: 2 rpsarjaa 15-20 25-30kg

Reidenkoukistukset maaten 2 jalkaa: 4×10 30-60kg +k
Sjmv tk: 5×10 50-100kg

Pohkeet jalkaprässissä: 5-6×10 150-300kg
Pohkeet istuen: 4×10 40-100kg
Reverse hack-kyykky: 5×10 50-100kg

2h salia
30min kävelyä

Vastaa