Jalkapumppaa

Eilen oli aika kova ilta. Nimittäin aamulla oli niin kova krapula, ettei oo samanlaista ollu vuosiin! Ei vaan. Hähää! Huijasin! Aamu lähti käyntiin taas jalkajumpalla ja aeerooppisilla harjoitteilla. Pari tuntia salia ja 1,5h kävelyä ja pyöräilyä alle niin jo alkaa päivä luistamaan.

Juomisesta puheen ollen osaa arvostaa hyvää oloa kun ei enää juo sen suuremmin eikä tarvitse kärsiä niistä ainaisista krapuloista ja muista morkkiksista. Yleensä seuraavina päivinä seuraskin näitä maailman lopun fiiliksia, jonkin asteen masennusta ja aivan jäätävää väysymystä. Viisasten juoma vai miten se oli? Ajan myötä oppii nauttimaan hyvästä olosta, liikunnasta, sen tuomasta fiiliksestä ja siitä uupumuksesta mitä se tuo eikä siitä kuinka paljon jaksaa juoda pe-la-su akselilla ja kuinka kännissä tuli oltua ja “nollattua”. Aikoinaan tuli juotua ihan liikaa ja se tuppas verottamaan salilla saatuja tuloksia, joten päätin tiputtaa koko viinahomman pois kuvioista. Aikoinaan alotinkin salihommat kunnolla juuri siitä syystä, että olis joku parempi juttu minkä parissa purkaa ressiä ja mihin keskittyä. Enkä ole katunut.

Ja huonosta olosta aasinsillan kautta tulikin mieleen nämä punttikansan suosimat herkkupäivät jolloin vedetään niin paljon paskaruokaa koneeseen, että napa ruskaa. Itsekin yritin joskus herkutella oikein urakalla, mutta huonoin seurauksin. Vuosien varrella safkat on muodostunu jokseenkin puhtaaksi ja sitten kun tarkotuksella yrittää joskus irroitella jollain todella mätökkäällä einessafkalla niin kroppa vetää ihan jumiin.

Pari “tankkauskertaa” muistuu vieläkin elävästi mieleen kun ajattelin dieetillä vetää vähän pitsaa naamaan ja hampparia kylkeen. Samana iltana olot alko vähän laskee ja eihän siinä muu auttanu ku mennä nukkumaan, kun iski kova väsykin. Seuraavana aamuna olot oli semmoset, että ihan ku krapulassa olis ollu. Helvetin huono olo, vatsaa vääns ja tuntu, että oksennus lentää ku edes vähänkään yrittää liikkua sängystä johonkin suuntaan. Mahdollisimman paikallaan kun kun yritti olla niin se oli paras. Kylmä hiki valu pitkin päivää ja yritin unella ja levolla ajaa olojen ohi, mutta koko päivän se kesti. Illalla alkoi olot helpottaa eikä mitään tullu ulos.

No pari viikkoa eteenpäin uus yritys herkutella ja sama ralli. Taas vitun heikot olot ja seuraava päivä meni taas aamusta iltaan sängyssä nukkuen oloja pois. Sitte päätin, että ehkä tätä herkuttelumeininkiä ei kannata yrittää jatkossa, koska aika huonosti näyttää toimivan. 😀

Yks episodi tapahtu joidenkin karkkien kohdalla, kun ajattelin että nyt en oo syöny vuosiin karkkia ja vedän pussillisen pantterikarkkeja niin 15 min syömisen jälkeen alko taas heikot hapet puskea päälle. No ei siinä kauaa taas pidätelty karkkeja sisällä, kun omasta huoneesta kerkesin lähtee liikenteeseen kohti vessanpönttöä ja tuli samalla laatotettua omaa huonetta, käytävää, vessanlattiaa ja vähän joka paikkaa. Oli harvinaisen kuva kerätä puoliks sulaneita karkkeja lattioilta. 😀

Jalat

Reidenojennus 2 jalkaa: 6-7×10 50-140kg
Jalkaprässi kapea 45-astetta: 7-8×120-240kg
Smith-kyykky kapea: 5×10 40-90kg
Hack-kyykky kapea: 4×10 40-100kg

Sjmv kp: 5×10 21-40kg
Reidenkoukistukset istuen 2 jalkaa: 2 tsarjaa 15-20 100-80-60kg

Pohkeet seisten: 5×10 60-100kg
Pohkeet istuen: 2 rpsarjaa 20-25 60kg

Eilen lepiä ja 1,5h kävelyä ja pyöräilyä
Tänään 2h salia
ja 1,5 h kävelyä ja pyöräilyä

Lahden Kamppailulajikeskus julkaisee uuden logon joka tulee jatkossa olemaan joka paikassa ja näkyvänä tunnuksena ja yllätysyllätys kun mä sen duunasin, niin ajattelin pasteta sen tännekin.

http://kamppailu.fi/

Logo

Vastaa