Jalat lyhyesti

Tunnin setti. Aika vähän tuli liikkeitä tällä kertaa tehtyä ja pohkeet jätin kokonaan tekemättä. Pari liikettä etu- ja takareiskoille ja sitten himaan lepäilemään.

Vois kokeilla jättää pohkeet tekemättä vastaisuudessakin tai tehdä niitä vähän harvemmin. Jos ne vastais jollain kehityksellä. Nyt tuntuu, että niille on koko aika jotain rasitusta kun kävelee ja polkee joka päivä joka paikkaan ja niskassa on jatkuvasti tuo salirinkkakin, joka tuo reilusti lisävastusta kävelemiseen ja pyöräilyyn.

Penkinkin voisin jättää pois kokonaan ohjelmasta, kun tuntuu ettei siihen saa oikein kunnon tatsia verrattuna kässäreihin. Koko liike menee aina ojentajille ja olkapäätkään ei tykkää koko liikkeestä. Noh kattoo ny.

Jalat

Jalkaprässi kapea: 6×10 120-240kg
Hack-kyykky: 7×10-6 60-170kg +pt

Roma mave: 4×10 60-120kg
Reidenkoukistukset istuen: 2 rpsarjaa 15-20 90kg

1h salia
1,5h kävelyä ja pyöräilyä

Comments

Vastaa