Rintaa ja diipadaapaa

Nyt ei oo mitään ressiä. Koulu takana ja aikaa on. Päivät on vapaata ja koko homman voi pyhittää vain bodaukselle ja yleiselle rentoilulle. Ei kiirettä minnekään. Senkun ruokaa lappaa naamaansa ja kerran päivässä käy näyttämässä naamaa salilla niin homma luistaa kuin rasvattu. Vakitöitä vois katella tossa kunhan oikein hurjistuu ja villiks alkaa. Ite en oo mikään ylisuorittaja joka jaksaa paahtaa täysillä koko aika kaksneljä jatkuvasti ja pitää ittesä kiireisenä. On toki aikoja jolloin keskittyy enemmän asioihin ja niihin myös panostaa, mutta harvoin sitä jaksaa painaa täysi kaasu pohjassa jatkuvasti.

Kaveri joka metropoliassa heitti ilmoille idean, että josko lähtisin johonkin dokumenttiin mukaan jossa ihmeteltäisiin kuinka kaikki pelkää sikaniskabodareita ja kuinka rankkaa on spodarin arki. Sano, että mahdollisesti myös saattaa mennä jonnekin festivaaleille eteenpäin jos hyvin käy ja pätkästä tulee hyvä. Piti kieltäytyä. Jotenkin on vaikea samaistua uskottavasti aiheeseen, kun ei ole koskaan kisannut tai vetäny edes mitään kitukisadieettiä. Erinäkösistä dieeteistä on kyllä kokemusta (jännilllä sivuvaikutuksilla) ja painoa on tullu laskettua aika rajustikin. Muutamassa lyhytelokuvassa näyttelijänä olleena en oo kuitenkaan niin linssilude, että tykkään olla kameran edessä nautinnolla  ja jos siinä kuitenkin menee päiviä jolloin ollaan kameran alla joka paikassa niin vähän hiljaista pitelee. Kameran alla julkisilla paikoilla pyöriessä se huomio on aina siinä “näyttelijässä”.

Eikö se vähän näissäkin hommissa oo niin, että kaikki on juuri yhtä rankkaa kuin siitä itelleen tekee. Voihan sitä jokainen elää ja hengittää kehonrakennusta tai mitä muuta tahansa lajia 247365 siinä missä mitä tahansa asiaa, mutta koska asia on kuitenkin vapaaehtoista eikä millään lailla kellekään pakollista, niin se rankkuus tulee täysin itseaiheutetusti, joten se on myöskin vältettävissä omilla valinnoilla. Tottakai elämästä tulee rankkaa jos niin haluaa ja omilla valinnoilla ohjaa asiat siihen suuntaan. Tietyt tulokset vaatii duunia se on selvä eikä sinne nyt ilmatteeksi pääse, mutta onko asiasta mitään syytä valittaa jos itse tekee asiat niinkuin tekee?

Asiasta toiseen. Pitäiskin skannailla tossa joku päivä “vanhoja” ruokapäiväkirjoja joita lähettelin “valmentajalla” vuonna 2006-2008. Päivässä kalorit huiteli ihan kohtuu hyviä määriä nimittäin puhtaasta ruuasta otettiin rapeat 10000kcal. Nimittäin joka päivä. Oli siinä tekemistä.kun 10 ruokaa päivässä lappas naamaan 2 tunnin välein oli nälkä tai sitten ei. Treenitkin oli kyllä melkosen eläimellisiä kestoltaan ku parhaimpina päivinä jalkatreenitkin kesti helposti 3,5h joidenka päälle vielä vedeltiin 1,5 tuntia aerooppisia. Muuten vaan normaaleina päivinä aikaa jumppiin meni helposti sen 2-3h.

Kai se on vähän niin, että pitää osata taiteilla oikein intohimon ja pakkomielteen rajamaastossa. Jos osaa.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Vinopenkki smith: 5×15-6 40-100kg +2 tsarjaa 12-15 110-90-70kg ja 100-80-60kg +pt
Vinopenkki vipuvarsikone: 4×12-6 40-100kg
Tasapenkki tk: 4×12-4 60-110kg
Tasapenkki kp: 4×12-6 28,5-40kg

Ranskis nt yk kp: 4×12-6 12,5-18,5kg
Ranskis z-tk scott: 4×12-4 30-60kg +pt
Pushdown r-taljassa köydellä: 4×15-8 50kg

Viparit taakse kp superina: 3 rpsarjaa 12-15 7kg
Viparit sivuille kp kanssa: 3 rpsarjaa 12-15 7kg

1,5h salia

Ite oon pitkään diggaillua näistä Iron Asylumin piirrosjäljistä. Meininki on samaa mitä sarjiksissa, mutta tietenkin saliaiheilla:

Comments

 • 10 safkaa 2h. välein, eli nukuit vuorokaudesta 4h. ja olit hereillä 20? 😀 Ja jos puhtaasta ruusta nuo kymmenen ottaa (1000kcal/ateria), niin eikös siinä syömisessä mene aika pitkään? Eli seuraava ruokailu alotettiin todellisuudessa 1.5h päästä kun viimeinen loppu?

  Kerro vähän, kuis tämmönen pheissi?

  jeis11/25/2012
 • Söin yölläkin (heräsin) joten aika ei loppunut kesken. Meneehän siinä aikaa mutta hyvinhän tuo onnistu kun söi vaikka 6 9 11 13.30 16 18 20 22 24 02 aikoina. Yöunet ei tuolloin ollu kyllä kovin pitkiä näin jälkeen päin ajateltuna. Toi parin tunnin haarukka oli esimerkki noin suurin piirtein eikä sitä noudatettu kello kädessä jos se venähti vaikka puol tuntia suuntaan tai toiseen. Mutta joo ei siinä paljon minnekään liikuta himasta pois jos koko aika pitää olla kippaamassa pöperöä naamaan. Safkojen välissä sitten päivälepoa kun yöunet oli vähissä.

  Mites se. Kokeellinen ajanjakso kattoa tuleeko sitä kehitystä vai ei reilulla ylisyömisellä. Kulutuskin oli tosin suhteellisen kovaa.

  vitamiini11/25/2012
 • Moro, tohon jeissin kirjotukseen noista kaloreista, nii täällä syötiin kanssa pari vuotta se ~15000kcal päivässä ja puhtaasta ruuasta.. voi sitä syömisen määrää! yölläkin herättiin syömään ja hirveitä annoksia!

  GainerPro11/27/2012
 • Ei se mahdotonta ole. Järkevyydestä voi olla montaa mieltä, mutta kehitystä tuli aika nopsaa tahtia. 🙂 Tuskin tulee moista enää harrastettua.

  vitamiini11/27/2012

Vastaa