Back in the game bitches!Viikko maattu. Tänää takasin sorvin ääreen. Takasin Kuopiosta Kouvolan ja Myllykosken kautta Lahteen. Kylläpä otti jumppa tänää koville ku jo 40 kiloa vinopenkissä tuntu ku olis tuhatta kiloa nostanu.  Ei juhlittu treenipainoilla tällä kertaa. Pitkää sarjaa pyramidilla kohti lyhyisiin toistoihin. Muuten oli aika normisettiä. Homma tuntu ku tervaa olis juonu ja ikinä ennen ei olis salilla käynykkää. Flunssan tai jonkun muun pöpön jälkeen alku on aina mukavan kankeaa.

Viikon ajalta yöunet tullu nukuttua todella huonosti kun yöt on menny yskiessä verta ja kyyneliä höystettynä lievillä painajaisilla. Räkä on kirnunnu kurkussa siihen tahtiin, että yöllä välillä ollu happikin heikossa. Olis pitäny ostaa se nenäsumute joka avaa nenän eikä kärvistellä kaikki röörit tukossa. Isä tänään huuteli aamusta, että pitäis pef-mittariin puhallella kun lihasmassa rinnassa saattaa omalta osaltaan painaa rintakehää sen verta, hengitys voi muuttua hieman vaivalloisemmaksi ja keuhkot jotenkin ahtautua samalla kun kroppa menee enempi kasaan. Arvot kuitenki näytti oikin hyviltä. Aerobinen toimii.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck: 4×20-7
Vinopenkki tk: 4×20-7
Vinopenkki vipuvarsikone: 4×20-7
Tasapenkki tk: 4×17-5

Kapea penkki smith: 4×20-7
Ranskis nt z-tk scott: 4×20-5
Pushdown köydellä ylätaljassa: 4×20-8

Pystypunnerrus kp hammer: 4×18-6
Viparit sivuille kp: 2×12 +2 tsarjaa 15-20
Viparit sivuille koneessa: 2 rpsarjaa 15-20

1h salia
40min kävelyä ja pyöräilyä

Vastaa