Railgun

Ja takasin raiteilla yhden hunninkoillan jälkeen. Eilinen meni aikalailla puhallessa pahoja henkiä pois ja varovaisesti tuli oltua koska vodka oli toissapäivänä sen verran väkevää ja miestä vahvempaa. Tänään sitte rauta tuntuikin suhteellisen kevyeältä, että oikein itseäkin ihmetytti. 120 kiloa vipuvarsivinopenkissä liikku ku raiteilla olis menny. Selkeästi tuloksia parantava vaikutus!

Huomas taas, että mitä enemmän tätä touhua jatkaa vuosi vuodelta eteenpäin niin välillä pääkoppa kaipaa totaalisesti jotain muuta ajateltavaa ja tehtävää kuin sitä perus ruokaruokaruokaaerobinennukuruokaruokasaliruokaaerobinensaliruokanuku jne. ja sama uudestaan seuraavan päivänä. On sitte kiva palata takaisin samaan perusmeininkiin kun vetää vähän happea välissä. Toki tekemisessä raha ratkaisee ja hevosellä pääsee ja lentokoneet lentää taivaalla, mutta jos ei rahaa paljoa ole niin yrittää keksiä jotain halvempaa hupia. Ite välillä yritän opetella pois liiasta ehdottomuudesta, koska liian askeettinen elämä on välillä helvetin puuduttavaa. Kovia tuloksia hakiessa pitää toki jonkin verran karsia asioita pois tieltä.

Nyt ohjelma  vaihtuu positiivisten kokemusten kautta sellaiseksi, että rinnan kanssa tulee hauikset ja selän kanssa ojentajat. Parin treenin perusteella ojentajat jaksaa painaa omassa treenissään paljon paremmin selän kanssa kuin rinnan jälkeen tehtynä koska löpöä on paljon enemmän jäljellä. Yllättäen. Ja hauisten hinkkaaminen rinnan kanssa erikseen ilman väsyttäviä selkävetoja hauiksissa tuntu ihan saatananmoista poltetta jo ihan pikkutyttöjen painoilla. Mind-muscle-connection rocks!

Rinta, hauikset ja olkapäät

Vinopenkki smith: 5×15-6 40-110kg
Vinopenkki vipuvarsikone: 5×12-6 60-130kg +pt
Tasapenkki tk: 4×12-6 80-110kg +pt
Tasapenkki kp: 4×12-6 31-40kg

Hauiskääntö kesk. polveen: 4×15-8 12,5kg +pt
Hauiskääntö hammer kp vt: 5×12-6 13,5-23,5kg
Hauiskääntö z-tk leveä seisten: 3×12-8 30kg
Hauiskääntö scott z-tk tod. kapea: 4×12-6 25kg

Arnold press variaatio kp: 2 tsarjaa 15-20 31-16kg
Viparit sivuille kp: 2×12-10 6-7kg +2 tsarjaa 15-20 10-7-6kg
Pystypunnerrs smith nt: 4×15-8 30kg

2h salia
1,5h kävelyä ja pyöräilyä

Hauiksista puheenolleen yhdet kovimmista lapasista:

Comments

  • Juotko kuinka usein esim kuukaudessa/vuodessa, ja ootko huomannu mitään haittoja.

    ton112/05/2012
  • Muutamia kertoja vuodessa vähän jyrkemmin. Pienet tissuttelut ei haittaa menoa jos viikonloppusin vähän rennommin ottaa, mutta joka viikkoinen kännien vetäminen haittaa kehitystä sen verta että tulokset tippuu ja unet ei oo mitään laadukkaita. Ja ei, en tissuttele joka viikonloppu vaan erittäin satunnaisesti sitäkin. Joitain vuosia meni ilman mitään juomista.

    Väsyttää helvetisti monta päivää, yöunet on huonoja, ruoka ei maistu, fiilikset menee seuraavina päiviä vuoristorataa jne. Jossain on tutkimuksia, että hormonitasot tippuu kunnon kännistä parin viikon ajaksi alemmas, mutta jos ottaa vuoden kaikki 365 päivää tarkastelun alle, niin aika monta päivää siinä mennään kuitenkin tätä samaa rallia viis kertaa viikossa.

    vitamiini12/05/2012

Vastaa