Selkää

Pienet painot ja yleistä lihasten liikuttelua ja puristelua. Tuli saunottua pienessä flunssassa melkein joka päivä (ei kuumetta) eikä kovia löylyjäkään. Samalla hikoilu on huuhtonu suolat sun muut mineraalit kropasta veks ja nyt kun magnesiumin syönti on ollu tauolla 3-4 viikkoa niin se huonojen yöunien kanssa tuppaa tuomaan vittumaisia sydämen lisälyöntejä. Joskus menneinä kesinä tuppas olemaan samaa ongelmaa kun helteet oli kovat, liikunnan määrä suurta, nesteitä uppos kurkusta alas ja hikoilu oli jatkuvaa. Mankku auttoi asiaan tehokkaasti. Nyt sitten heti alkuunsa taas lepoa kuuppaan ja mankkua helvetisti koneeseen. Samaten vitamiineja urakalla naamariin.

Päivän virallinen video: http://www.youtube.com/watch?v=FbNyO2eti2c

Selkä ja hauikset

Kulmasoutu tk: 5×20-10
Alatalja vastaotteella suora tk: 4×20-10
Rintatuettu vipuvarsisoutu koneella: 4×20-7
Ylätalja leveällä myötäotteella: 4×20-7
Ylätalja kapealla H-kahvalla: 4×20-7
Ylätalja vastaotteella z-tk: 4×20-4

Hauiskääntö taljassa suora tk kapea: 4×20-7
Hauiskääntö kp vt: 4×20-7
Hauiskääntö hammer ya: 4×20-7
Hauiskääntö scott z-tk kädet yhdessä: 4×20-7

Vastaa