Sick

Kipeeksihän se heitti. Tästä onkin menny tovi ku viimeks olin flunssassa. Voipi olla pientä ylirasituksen oiretta tämä kun ei aina malta levätä tarpeeks, vaikka monen vuoden harjottelun jälkeen kroppa kestääkin kohtuu kovaa rääkkiä.

Kurkku oli päivän pari kipeä ja sitten se meni käheäksi. Meinaa äänikin lähteä. Aavistuksen ollu ihan pientä lämpöä. Lääkkeeksi on tarjottu höyryävää saunaa, hyvää ruokaa ja paljon lepoa. Eilinen ja tää päivä menny tiukasti neljän seinän sisällä lepiessä.

Näiden tämänhetkisten fiilisten perusteella tämä olotila menee nopeasti parissa päivässä ohi. Viimeksikin meni ohi parissa päivässä. Vituttaa semmonen kuukauden kestävä flunssaputki jossa viikko menee ensin kovassa kuumeessa, pari viikkoa siitä eteenpäin menee yskiessä ja viikko siitä vielä eteenpäin menee olojen normalisoitumisessa.

Vastaa