Aikaa on

Työttömäksi vei tie kultainen. Nyt on aikaa bodailla. Kerta päivässä salille heilumaan, yhdet päiväunet kuuppaan ja loppupäivä pelkistettyä bodisafkaa naamariin. Kyllä kelpaa. Ei paljon ressi paina, joten lihaskin tällaisissa olosuhteissa mukavasti. Tästä huolimatta meillä on jo parisen viikkoa ollut veljen kanssa kehitteillä pientä “yrityksen” tynkää. Vielä jos hetken aikaa antaisi ideoiden muhia pääkopassa ja sitten kokeilisi siipiä.

Safkat

1. Riisiä, kanaa, raejuustoa, pakastevihanneksia, appelsiinia
2. Riisiä, kanaa, raejuustoa, pakastevihanneksia, appelsiinia
3. Riisiä, kanaa, raejuustoa, pakastevihanneksia, appelsiinia
4. Riisiä, kanaa, raejuustoa, pakastevihanneksia, appelsiinia
5. Maitorahkaa, rypsäriä

+vitskut, mankut, kalaoljut, bcaa

1h kävelyä ja pyöräilyä

Comments

  • Toi ruokavalio on todella simppeli ja hyvä kun on vähäosainen tai pieni rahabudjetti tai ‘muuten vaan’ työtön.. 🙂

    kevytmassa01/06/2013
  • Yea badi! Aika halvalla tässä koitetaan porskuttaa niin ei mitään superfuudeja paljon ostella. Halvimpia mahdollisia merkkejä, mutta kuitenkin samoja perusruokia mitä muutkin ostaa. Riisiä ei paljoa maksa. 1,5 per paketti. 37 senttiä maksaa pakastevihannekset per 250g ja kana taitaa noista olla kallenta, mutta sekin on usein punaleimasta tai puoleen hintaan ostettua. Budjetti on tommosta kympin luokkaa per päivä.

    vitamiini01/07/2013

Vastaa