LihojaLähikaupassa oli paistijauhelihoja viimeisellä käyttöpäiväyksellä vaikka kuinka paljon alle puoleen hintaan. Kauhoin muovipussillisen verran messiin ja survoin kaikki pakastimeen. Jatkossa pitää olla tarjoushaukkana noitten puna- ja keltaleimasten lihojen kanssa ja napata hyvissä ajoin kaikki messiin. Parempi vissiin ostaa kerralla paljon halvalla kuin ravata joka päivä ostamassa vähän kalliilla. Joskus harvoin kun kananmunia saa puoleen hintaan on parempi roudata himaan pari kassillista samantien. Tai rahkoja tai raejuustoja tai mitä tahansa potisafkaa. 😉 Kuitenkin sen verran kohtuudella, että jaksaa kantaa selkärinkassa kotiin asti. Ei mitään rekkalavallista, koska siinä hommassa jopa munkin voimat ehtyy. Seuraavaksi pitää kai ostaa omat kanat ja nauta joka tekee maitorahkaa ja raejuustoa.

1,5h kävelyä ja pyöräilyä

Safkat:
1. Kanaa, riisiä, pakastevihanneksia, raejuustoa
2. Kanaa, riisiä, pakastevihanneksia, raejuustoa
3. Kanaa, riisiä, pakastevihanneksia, raejuustoa
4. Kanaa, riisiä, pakastevihanneksia, raejuustoa
5. Raejuustoa, heraa, rypsiöljyä
+muut tilpehöörit

Vastaa