Reisiä


Iltapäivästä iski ultimaattinen vitutus. Raha-asiat pyöri mielessä. Pyörästä lens ketjut kesken matkan, joten sitä piti asentaa kädet ihan öljyssä kesken kaiken. Muuan työpaikasta luvattiin ilmotella tähä päivää mennessä, mutta sieltä mitään kuulunu. No ei se mitään. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

“Lievät” agret päälle salille ja kaiken vihan ja ylimääräisen energian kanavoin jalkatreeniin. Jo esiväsyttävissä reidenojennuksissa päässä vilkkui tähtiä, mutta siitä se kunnon urakka vasta alkoi. Tahti oli nopea tahti ja pää oli melkosen sumussa koko aika. En tiedä kuinka monta kertaa veivattiin failureen, mutta sanotaanko, että tarpeeks monta. Päälle pakkotoistoja ja negatiivisia. Hackitkin jäi lopulta pohjiin. Lopuksi 20-toiston jalkaprässietureisiherkuttelua. Jossain vaiheessa tuntui siltä, että jos olis pumpannu pelkkiä jalkoja ylös ja alas niin se olis ollu riittävä vastus.

Kun urakka oli ohi niin etureisissä oli hillitön jälkipoltto pelkästään istuessa, vaikka niitä ei enää edes liikuttanu. Huomenna pelkästään makaan koko päivän sängyssä ja syön. Sunnuntaina takasin salille.

Jalat

Reidenojennukset 2 jalkaa: 6×10 60-130kg
Jalkaprässi leveä jalat levyn yläosassa: 5-6×10 120-280kg
Hack-kyykky: 5×8 60-140kg +pt k
Jalkaprässi jalat yhdessä levyn alaosassa: 4×20 140-160kg +pt
Reidenkoukistukset istuen: 3 rpsarjaa 25-10 70kg
Sjmv kp: 2 rpsarjaa 15-20 31kg
Jalkaprässi 1 jalka: 3 rpsarjaa 20-25 100-80kg +pt n

Safkat:
1. Kirjolohipyöryköitä, riisiä, raejuustoa
2. Kirjolohipyöryköitä, riisiä, raejuustoa
3. Kirjolohipyöryköitä, riisiä, raejuustoa
4. Kirjolohipyöryköitä, riisiä, raejuustoa
5. Kirjolohipyöryköitä, riisiä, raejuustoa
6. Maitorahkaa, rypsäriä

1,5h salia
1h kävelyä ja pyöräilyä

Comments

Vastaa