I’m loving this shit!

Jalat oli tän jumpan jälkeen makaronia. Jalkatreenin päätteeksi tiukka 10 minsaa ylämäkipyöräilyä rinkka selässä ja juna-asemalle päästyä meinaskin jalat tutista jo sen verran, että nyt on kaikki mehut otettu irti kun ei jaksa edes seisoa paikoillaan pystyssä. 😀 Kun jalat oli ensin veivattu loppuun asti ja sen jälkeen lähdin pyöräilemään rajusti, niin tuntui, että hapenottotarve reisiä varten kasvoi potenssiin miljoona. Samoin etureiskojen polte oli ihan jäätävän kova. Huomenna todennäköisesti taas lepoa. La su sitte jumppaa pari päivää putkeen.

Jatkossa merkkaan kelkkojenkin painot (35kg prässi/40kg hack), koska ne tuovat lisää kuormaa liikkeeseen. Jotkut häckit ja prässit ovat myös raskaampia kuin toiset ja tuntuu, että meitin salin prässeissä ja häkeissä on vaikeampi liikutella suurempia kuormia kuin muiden salien. Vaikka koneliikkeet eivät olekkaan vertailukelpoisia vapaiden painojen kanssa johtuen kaikista matemaattisista yhtälöistä, työntökulmistsa ja muista fysikaalisista muutoksista, niin se ei haittaa, koska ei tässä mihinkään voimanostokisoihin ollakaan treenaamassa. IMO koneliikkeet menee paremmin perille itse lihaksiin.

Vanhalla salilla pelkkä hackin hackkelkka paino sen verran, ettei tarvinu ku latoa pari parinkympin limppuja ja sen jälkeen koko laitetta ei pystyny enää liikuttamaan korkean kuorman takia. 😀

Jalat

Jalkaprässi: 6×8 155-355kg +pt
Hack-kyykky: 6×6 100-200kg +pt
Reidenojennukset 2 jalkaa: 2 rpsarjaa 12-15 100kg +k

Reidenkoukistukset istuen: 3×10 80-100kg
Romanialainen mave tk: 4×8-7 60-120kg

Pohkeet istuen: 2 rpsarjaa 15-20 60kg +pt k s
Pohkeet seisten: 2 rpsarjaa 10-12 60kg +k s

45min salia
1,5 h kävelyä ja pyöräilyä

Vastaa