Jumitus

Viime yö meni aikalailla pyöriessä. Mielessä liikkui karmeat maailmanloppupainajaiset. Sen verran oli julmat unet, että herätessä meni kylmiä väreitä selkää pitkin. Heräsin sitte itestää ilman mitään herätyksiä ennen kuutta. Siitä matka taittui tiukan 20 minsan aamuheräämisen ja kahvinkeiton jälkeen jumpalle. Selkä oli vielä ihan homokipeä viimeisestä rintatreenistä. Itellä aina kovat penkkaustreenit tuo ihan julmia kipuja latseihin. Ihan ku olis kovan selkätreenin vetässy. Tän aamusen setin vedinki sitte aivan totaalisella tappotahdilla ilman sen kummempia lepoa. Kaikki sarjat mahdollisimman putkeen ja kaikilla painoilla kevyeeseen tai totaaliseen failureen. Tauot kesti juuri sen verran, mitä meni aikaa painojen lisäämiseen. Tää ei ehkä ollu kaikkein paras ratkaisu, koska selkälihakset meni semmoseen juntturaan, että meinaa hengitys välillä salpautua.

Tuttu aamulla tokas salilla, että mitä mä täällä treenaan, että kannattaa suosiolla lopettaa koko touhu. Vastasin vaan, että pitää sitä elämässä jotain tavoitteita olla. Jos aina jäis himaan makailemaan, niin eihän sitä ikinä sais aikaan mitään. Tästä on naapurissa asuvia hyviä esimerkkejä toisesta ääripäästä, kun nuoret parikymppiset jannut on jo toivon menettäny ja käy joka päivä lappaamassa lisää kaljaa messiin lähiässästä. Useasti oon nähny ne kaupassa, mutta en koskaan ruokaostoksilla. No se on näitä suuria valintoja mitä sitä meinaa tehdä elämässä. Kerran ku heittää sen kirveen kaivoon, niin sitä on vaikea saada sieltä pois. Aina kun joku yrittää vetää omalle tasolleen ja yrittää estää saavuttamasta jotain, niin pitää sanoa, että koirat haukkuu, mutta karavaani senku kulkee.

Selkä ja ojentajat

Kulmasoutu tk: 6×20-6 110kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 6×18-6 40-80kg
Kulmasoutu kp yk: 2 rpsarjaa 12-15 40kg
Ylätalja leveällä myötäotteella suora tk rintaan: 5×18-6 55-75kg
Ylätalja kahdella kapealla D-kahvalla yhdessä: 5×16-5 50-70kg

Kapea penkki smith: 5×25-5 40-95kg
Dippi istuen koneessa: 5×20-6 70-120kg
Pushdown r-taljassa köydellä: 4×18-6 50kg

45min salia
1,5h kävelyä ja pyöräilyä

Vastaa