Rintahaukkaa

Ei kiinnostanu eilen treenit pätkääkään. Ja hyvä niin koska tulihan sitä viime viikolla jo jokusen kertaa salilla veivattuakin, joten pitää antaa kropalle välillä lepoa. Kävin silti salilla jelppaamassa parin tunnin verran kaveria, jotta hän saa omista treeneistään enemmän irti. Tuppaa olemaan aika tapa, että auttaa tässä kourallista ihmisiä ympärillä ihan ilmaiseksi.

Eilen myös ajattelin tasapainottaa muuten kovaa treeniviikkoa herkkupäivällä johon kuului jäätelöä, mars-patukoita, lihapiirakoita, makkaroita ja limsaa. Ai että mieli lepäs! 😀 Päivän kalorit jäi silti surkean pieniksi, koska päivässä oli vain kaksi syöntikertaa. Illan maitorahkaa veden kanssa ei voi energian puoleksi oikein edes syömiseksi laskea.

Selkä ei edelleenkään näytä palautumisen merkkejä viime viikon rääkistä joten vielä lepoa jonkun verran. Tänää aamusta rinnan pariin. Meinas silmät jäätyä päähän aamulla ku veti pitkin kyliä rallia tuolla pakkasessa. Silmät oli ihan punaiset ku pääs salille. No mitä vittumaisemmalta tuntuu niin sitä parempi. Rinnan vedin normaaliin tahtiin ja olkapäät jätin pois ja veivasin vuorotellen superina ojentajia ja haukkoja.


Rinta, ojentajat ja hauikset

Flyesit r-taljassa vaakatasossa: 4×10 30-40kg
Vinopenkki smith: 6×10-6 50-110kg +pt
Vinopenkki kp: 4×10-6 31-40kg
Tasapenkki tk: 4×8-6 70-100kg

Dippi koneessa istuen: 4×10-8 100-140kg
Hauiskääntö kp: 4×8-6 13,5kg
Ranskis nt z-tk scott: 4×10-8 40kg
Hauiskääntö z-tk: 4×8-6 40kg

45min salia
1,5h kävelyä ja pyöräilyä

Vastaa