Kinttuja

Vaivaisukko tässä iltaa. Kävin toissapäivänä katsomassa uutta vuokrakämppää ja se natsas suht nopeesti, koska seuraavan päivänä tuli soitto, että kiinnostaisko tulla asumaan. Tokihan kiinnostais ku ei viittis kodittomanakaan olla kadulla. Siitä sitten vuokrasopparia skriivailemaan. Samoin tänää pukkas myös työhaastipuhelua, joten huomenna olis semmonenki edessä. Elämää etiäpäin!

Eilinen tuli otettua lepoa ja se osottautu hyväksi ratkaisuksi, koska tänää oli energiaa puskea jalkatreenissä uusia “enkkoja”. Tai ainakin vähän paremmin kuin edelliskerroilla. Pohkeet skippasin koska olin laiska. Ja reidenojennuksetki otin pois, koska tarkotus oli nostella suuremmilla raudoilla kuin mitä esiväsytekniikoilla tehtynä. Raskailla kyykkyvariaatioilla peppu pulleaksi ja reidet muhkeiksi! 😀 Tässä mun pylly viime kesältä. 😀 (NOT)

Jalat

Jalkaprässi: 8×8 155-435kg +pt
Hack-kyykky: 6×6 115-215kg +pt
Smith-kyykky: 5×6 80-160kg +pt

Reidenkoukistukset istuen: 4×8 90-130kg
Sjmv: 4×8-6 80-160kg

1h 20min salia
1,5h kävelyä ja pyöräilyä

Vastaa