Pinwheel

Perusselkätreeniä salilla. Pikkasen isommilla romuilla vippaillen. Lopuksi kovien hauskääntöjen jälkeen loppupumppia 20 kilolla eli pelkällä tangolla joka sekin tuntui ihan loputtoman raskaalta ku ensin oli heilunu nelikymppisillä.

Illalla otin fillarilla nopeuksia ja tuntiin pärähti 24-25 kilsaa. Ihan kohtalaisen hyvin huonokuntoiselta bodarilta. Ja matkustusvälineenä toimii kuitenkin suht vanha naisten citypyörä eikä mikään maantiekiituri. Vähän joutui punaisissa valoissa venaamaan joten se söi ajasta hieman matkaa pois ku tavotteena oli painaa niin paljon kilsoja mitä tuntiin ehtii. noin 5 kilsaa lisää parannusta viimekesäiseen testiin. 😀 Varaa kuitenkin jäi, koska ihan tapissa ja verenmaku suussa en polkenu.

En uskalla välillä polkea täyttä höyryä ylämäkiä koska tuntuu, että vaikka satulan päällä istuu eikä koskaan seiso, niin jaloissa riittää kyllä torqueta, mutta polkimet ei kestä sitä jalan puskemaa painetta todella kovaan ylämäkeen. Sen takia mulla noita polkimia on kanssa menny jokunen rikkipoikkikatki laakereiden kohdasta ku ei ne välttämättä kestä ihan mitä vaan.

On hyvä kuitenkin omistaa jonkinlainen aerobinen suorituskyky, että jaksaa puntillakin painaa. Ei heti kuole ja tukehdu ku pitäis vääntää vähän pitempää fitnesssarjaa salilla ja kävellä kymmenen rappusta ylöspäin.

Selkää ja hauiksia

Kulmasoutu tk kapea mo: 5×6 60-140kg
T-kulmasoutu suora tk kapea vo: 5×6 60-110kg
Rintatuettu vv soutu yk: 4×6 40-105kg +pt
Alatalja H-kahvalla: 5×6 60-140kg
Ylätalja kapea vo suora tk: 4×6 80-110kg
Ylätalja hammer leveä: 5×6 60-100kg
Ylätalja V-kahvalla: 2 tsarjaa 12-15 90-75-60kg

Hauiskääntö kp vt: 4×6 16,5-23,5kg
Hauiskääntö z-tk vo: 4×30-60kg
Pinwheel curls kp: 5×6 26-40kg
Hauiskääntö z-tk mo 2 rpsarjaa 8 50kg
Hauiskääntö tk mo: 2 rpsarjaa 15-20 20kg
Hauiskääntö tk leveä: 2 rsparjaa 15-20 20kg

1h 45min salia
2,5h kävelyä ja pyöräilyä


Hyvät videopätkät selkäjumpasta Kai Greenen tapaan:

Train with Kai – Back (Part 2)

Comments

  • Mä näen ton pyöräilyjutun vähän toisinpäin, etureidet kun on yhtä vahvat mitä pikkutytöllä niin pienikin kehitys sarjapainoissa esim. hackissa tai prässissä tuntuu välittömästi kun polkee pyörällä ylämäkiä.. tasaisellakin maksimi nopeus kasvaa.

    karstakeuhko05/28/2013
  • Jokainen omalla tasollaan etenee. 🙂

    Melkein samaa polkemisliikettähän se on ku präsissä tai missä tahansa jalkakyykyssä noin suurinpiirtein, mutta prässissä se jalka vaan vähän pyörii. Reisiä toi jatkuvajännitteinen pyöräily polttaa melkosen mehevästi. Elikkä aina sopivan raskas vaihde silmään, ettei liian kevyeksi mene. Huomaa pyöräilyn vaikutuksen ja paremman jaksamisen pitkissä jalkatreenisarjoissa.

    vitamiini05/28/2013

Vastaa