Subzero

Nyt on kuus totaaliköllöpäivää takana! Keskiviikkona tuli oltua pitkästä aikaa viihtellä vähän rankemmin ja pari seuraavaa päivää meni aika lailla parannellessa haavoja. Matkailin tänä aikana myös useamman päivän sukulaisia tapaamassa, mm. mummolassa. Herkuteltiin porukassa grillilihoilla, hyvillä omatekemillä safkoilla, herkuilla ja niiden vastapainoksi maattiin sängyssä, köllöteltiin, saunottiin rankasti ja otettiin oikein mukavasti. Aina kun vähän väsy puski silmään niin eiku vaan välikuolemaa ottamaan. Pakko ottaa välillä näitä pieniä arjen irtiottoja, koska muuten arki menee niin kaavamaiseksi puurtamiseksi.

Tänää sit alko jo vihdoin pientä energianpurkamisturhautusta puskea pintaan, kun oli todella vaikea enää vain maata ja olla paikallaan. Illalla oli pakko päästä salille puuhastelemaan. Ja kuten aina tauon jälkeen olo oli todela hutera ja aivan helvetin heikon olonen.

Sain uutta väliaikaduunia, joten uudet kujeet alkaa ensi viikon keskiviikosta eteenpäin. Rahan tuloa ei voi estää. Työ on kolmivuoroduunia vuoroilla 5-13. 8-16 ja 10-18 joten onneks myöhäsiä iltoja ja öitä ei tarvi pakertaa ja voi tehdä jotain muuta jännää. Aamuvuorot alkaa sen verran aikasin, että pakko alkaa rullailemaan tota n. 8 km siivua aamulenkiksi ja päivän lopuksi. Ja toi matka ei todellakaan ole pelkkää suoraa ja päälle tulee vielä kaikki muut matkaamiset paikasta toiseen. 😀 Toivotaan sitte, ettei pyörä leviä joka päivä tielle.

Näitä työmatkalenkkejä tulee näillä näkymin 4-6 kertaa viikossa, joten siinä saa hyvää happea kesäaamuina ja päivän lopuksi. Saliaerobiset pysyvät edelleen nollissa. Kyllä mä tossa hetken elättelin toivetta siitä, josko sitä jollain halvalla skootterilla vetelis työmatkat, mutta sitten totesin, että vitut nyt mennä siitä mistä aita on matalin. Pitäähän sitä jotain haastetta olla eikä saa päästää ittiään liian helpolla!


Rinta, ojentajat ja olkapäät

Vinopenkki vipuvarsikone: 5×15-6 40-110kg +pt
Vinopenkki smith: 4×12-6 50-100kg +pt
Tasapenkki tk: 5×12-5 70-110kg +stopeilla pt
Tasapenkki kp: 4×12-5 31-40kg  +pt

Dippi istuen koneessa: 5×15-6 +pt
Kapea vastaotepenkki smith: 4×12-6 50-90kg +pt
Ranskis nt yk kp: 4×12-6 11-16,5kg
Pushdown köydellä: 4×15-8 50kg +stopeilla

Viparit sivuille kp: 4×12-10 6-10kg
Viparit koneessa sivuille: 4×10-8 15-30kg
Viparit taakse kp: 4×12-8 6-10kg
Viparit taakse koneessa: 4×12-6 10kg

1h 20 min salia
1h kävelyä

Vastaa