Boom

Eilisen otin lepiä ja latasin hieman akkuja. Tänää piti ottaa jalat, mutta ei jaksanu. Otan niitä vasta isoilla painoilla viikonloppuna johtuen siitä, että pyöräily vie kaikki mehut pois kintuista. Jalat näyttää tiukemmilta kyllä ku ennen, mutta voimatasot on ihan hukassa. Ihmekkös tuo ku painoki on laskenu yli 8 kiloa tässä kuukauden aikana. Aerobinen suorituskyky on kasvanu myös suhteellisen paljon. Ei huono ollenkaan. Hyvä vaan! Kunnon tehodieetti!

Aamulla duunipaikan salilla veivastin rintaa ja oheislihasryhmiä 35:een minuuttiin kauhealla tappotahdilla pienillä hiluilla ja pitkillä sarjoilla. Yllättävän vähän sitä painoja tarttee jos tekee pienillä palautuksilla ja tunteella. Hirmuiset poltteet oli!

Tänää joku nuori nainen jäi melkein rekan alle tuolla hämeentiellä kun risteyksessä jompikumpi meni ilmeisesti punasia päin ja rekka täräytti päin pyörää taluttaneen muijaan ja nainen lensi maihin jokusen metrin taaksepäin aika rajua tahtia. Katoin vaan että nyt lentää pyörä ja nainen ja huutoa vaan kuuluu ja pyörästä osaat lentelee pitkin tietä. Hyvä ettei jääny kokonaan alle. En olis sitä nimittäin halunnu olla todistamassa omin silmin ku viiskyt tonnia rautaa jauhaa 50 kilosen ihmisen silpuksi.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

R-talja flyesit: 5×20-10 25-45kg
Vinopenkki tk: 4×20-8 40-70kg
Vinopenkki kp: 5×16-6 20-30kg
Tasapenkki tk: 5×20-5 50-90kg

Pushdown V-kahva: 4×20-6
Ranskis ny yk kp: 2 rpsarjaa 15-20 12,5kg +pt
Pushdown köydellä: 4×20-6

Viparit sivuille superina vuorotellen: 3 rpsarjaa 12-15 6 kg
Viparit taakse kanssa: 3 rpsarjaa 12-15 6kg

Salia 35 min
Kävelyä ja pyöräilyä 2h
Töissä normikävelyt
Eilen kävelyä ja pyöräilyä 2h ja muuten samat setit ilman salia

Vastaa