Ja vielä jaksaa

Vielä kerran hakkaa päälle Suomen poika! Rintatreeniä vedeltiin tänää ja tänää kai pitäs ajoissa yrittää nukkuuki ku vloppuna pitäis painaa duunia pari päivää kellon ympäri. Pakko pitää lepiä salista, koska työ on fyysisesti suht raskasta vedettynä noin monta tuntia putkeen ja ei salillakaan voi aina olla.

Kattelin aamulla vähän perusbodipätkiä tuubista ja silmään iski tää vanha Milos Sarcevin pätkä. Ammensin sitte tosta ideat tän päivän treeniin ja homman nimi oli tehdä todella kontrolloituja puristuksia ja negatiivisia toistoja rinta -ja ojentajalihaksille. Sinäänsä tossa ei ole mitään uutta auringon alla kun samaa tässä on yritetty väkertää jo monta vuotta. Painoja ikäänkuin käytetään työkaluna vain venytykseen ja supistukseen. Ne ei siis ikinä nouse tollasella systeemillä sen ylemmäs kuin mihin tekniikan pysyessä tiukkana voimat riittää. Ja ne riittää siihen mihin riittää sillä kertaa kun salilla on.

Kaikki rinta- ja ojentajaliikkeet meni stopeilla ja venytyksillä ylhäällä ja alhaalla, jonka tarkotus on ottaa kaikki jousto pois nivelistä ja jänteistä. Puolet saa ottaa melkein heti heittämällä pois verrattuna normaaliin touhuun. Kummasti se vaan rupes vinopenkki smithissäkin hyytymään jo 70 kilolla kun oikein jarrutteli ja fiilisteli. Pitääkin ottaa taas vaihteen vuoksi enempi tätä tekniikkaa käyttöön. Tuntuma ja polte ite rintalihaksissa oli aivan järkyttävän kova.

Rinta, ojentajat ja olkapäät

Pecdeck sk: 4×12 40-55kg
Vinopenkki smith: 4×12 40-70kg +pt
Vinopenkki vp-kone: 4×10 30-60kg
Tasapenkki tk: 4×10 40-80kg
Tasapenkki kp: 4×12 23,5-31kg

Dippi istuen koneessa: 4×12
Kapea penkki smith: 4×10 40-70kg
Rukoilija-pushdown hihnalla: 4×12 25-40kg
Ranskis nt z-tk: 3×10 30-40kg

Viparit sivuille levypainoilla superina: 4×15-8 5kg
Heiluriviparit taakse levykiekoilla: 4×15-8 5kg
Penkki huvikseen vielä ajankuluksi: 7×6-1 60-130kg

2h salia
+3h kävelyä ja pyöräilyä

Lopuksi pientä fiilistelyä musan muodossa: http://www.youtube.com/watch?v=cScVoZWVDLQ

Vastaa