Henkiin herättelyä

Tänään olot on jo suht normaalit! Kävin veivaamassa kevyillä painoilla vähä lihasten venyttelyä ja supistelua. Paljon toistoja stopeista ja toistot oli lähinnä 10-20 välillä. Huomas, että ei oo egolaji tää homma kun tauon jälkeen palaillaan kevyesti herättelemään paikkoja uudestaan henkiin. Teinipojat kuumeiseti laski painoja tangossa kun 40 kiloa liikku. Light weight baby! Roarghh! 😀

Kaikissa punnerrusliikkeissä venytin rintaa ala-asennossa pitkän aikaa toistojen välillä ja alun pecdeckissä oli monen sekunnin puristukset yläasennossa. Joka paikkaa poltti niin maan makoisasti, mutta onko to ny ihmekää ku tässä viikko jo oltu salilta pois. Jatkan tällä linjalla nyt ainakin viikon eteenpäin.

Pikkasen meinas käydä aika pitkäks tossa 5,5 päivän aikana kun vaan makas ja möllötti. Joka päivä vetelin päiväunia muutaman tunnin, että aika kuluis vähä nopeammin. Eipä siinä, olihan joka päivä aika jumalaton väsykin kun kroppa taisteli pöpöjä vastaan. Parempi nukkua ku nukuttaa. Zzzz..

Ruokamäärät on ollu huomattavasti vähäsemmät. Perussafkaa kuitenkin 4-5 kertaa päivässä pienemmillä annoksilla. Nyt loppu se pikkusten tonnikalapurkkien osto ja kunnon tynnyreitä niiden olla pitää. Eihän semmosista 140 gemmin purkeista tuu ku vihaseksi. 1360 grammaa tonnua yhdessä purkissa. Muutama kananmunankuori eksy joukkoon ku piti dyykata toi purkki takasin roskiksesta. 😀

Rinta, ojentajat ja olkapäät


Pecdeck flyes: 4×20-12 30-45kg
Vinopenkki smith loiva: 4×20-9 40-55kg
Vinopenkki vp-kone: 4×18-10 30-60kg
Tasapenkki kp: 4×20-7 23,5-36kg

Dippi istuen koneessa: 4×20-9
Ranskis nt yk kp: 4×12-8 10kg
Pushdown taljassa köydellä: 4×15-8 50kg

Viparit sivuille kp: 4×15-8 5kg
Viparit sivuille koneessa: 4×15-8 5kg
Viparit taakse koneessa: 4×15-8 5kg
Viparit taakse kp: 4×15-8 5kg

1h salia

Comments

Vastaa