Jalat

Lissää jalkoja ettei vaan kutistu! Nopealla tempolla monta sarjaa sarjan perään kevyillä painoilla. Useita toistoja pohjassa stopeilla. Samoin vinolautaa käyttäen pääsee ihan tappipohjaan asti. Hikoilu oli jotain ihan eläimellistä! Perse ja kintut ihan märkänä! Pitää kohta teipata pyyhkeet kinttujen ympärille ku valuttaa perkele ku kastelukannusta kaatais ihoa pitkin.

Jalat oli vielä semikipeet edellisestä jalkasetistä, ja sen takia tällä kertaa otinki kevyemmin. Dieetti puree ja vyötärö kapenee. Nyt kohta päälle parissa kuukaudessa 17 senttiä veks. Täähän on yllättävän “helppoa”.

Ja lisää motivaatiomuhkujalkoja ja miesten perseitä. Jaksaa motivoida itteesä riittävästi joka kerta.

Jalat

Takakyykky kapea: 7×10 50-110kg
Jalkaprässi vaaka: 6×10 150kg
Reidenojennus 1 jalka: 4×10 25-50kg

Sjmv tk: 5×10 50-90kg
Reidenkoukistukset istuen: 3 rpsarjaa 15-10 100kg

45min salia
+kävelyt ja pyöräilyt

Vastaa