Käet

Eilen oli lepi. Energiatasot oli lopussa joten tein jalkojen sijasta pelkkiä käsiä tänään. Ajattelin huomen aamun suurimmat energiapaukut säästää jalkojen takomiseen versus siihen, että tänää olisin väsyneenä yrittäny jotain saada edes irti.

Sarjat vedin niin tappiin asti, että pyörän ohjaustangosta pitämisestä ei meinannu tulla mitään ku käsilihasten jälkitärinät heikotti niin pirusti. Nyt kotonakin kun laskee tassut pöydälle niin tärisee vaan. Treenit menny vissiin oikeaan paikkaan tai sitten hermosto huutaa vaan leipää. Tänään oli luvassa pääasiassa pitkää sarjaa. Taas. 😀

Aerobinen kunto on kasvanu ihan hirmuisesti sitten toukokuun. Tää taas vastaavasti jeesaa kovasti noissa happea vaativissa jalkarääkeissä, kun ei paukut lopu heti alkuunsa ja tukehdu heti kun pitäis kerrostalon rappusia vähän kiivetä ylöspäin. Ja on helpompi muutenkin olla. Tän aamun nopeuksilla paukutin jo 8 kilsaa 20:een minsaan ja reitti ei todellakaan ollu mitään velodromia. Piti ihan ite ihmetellä, että jopas alkaa olee nopeudet kunnossa vanhalla fillarilla.

Ja kun kesä vielä on, niin pitää harrastaa sopivasti tätä maisemafiilistelyä. Kohta se on taas mukavan synkkää, sateista, räntää, lunta ja kaikki vituttaa. 😀

Musaa: https://soundcloud.com/dxion/dxion-retard

Hauikset ja ojentajat

Hauiskääntö taljassa z-tk: 6×15-12 20-50kg
Hauiskääntö kp vt: 4×15-12 10kg
Hauiskääntö hammer kp ya: 4×15-12 8-12,5kg
Hauiskääntö scott z-tk kädet yhdessä: 4×15-12 25-32,5kg

Ruhl-pushdown z-tk kapea: 6×10-6 40-65kg
Ranskis scott z-tk nt: 4×15-12 30kg
Pushdown köydellä: 4×15-12 50kg

+kävelyt ja pyöräilyt
+eilen kävelyt ja pyöräilyt

Safkanos

1. Puuroa, heraa, appelsiini
2. Jauhelihakastiketta, riisiä, kasvista, maitoa, piimää
3. Puuroa, kananmunia, heraa, voita, maitoa
4. Kanaa, riisiä, raejuustoa, tomaattia, kurkkua
5. Kanaa, riisiä, raejuustoa, tomaattia, kurkkua
6. Heraa, munakasta, oliiviöljyä
7. Maitorahkaa, oliiviöljyä

Vastaa