Rest

Huonoja yöunia ja kuumuutta. Heräsin toissayönä siihen, että näemmä kävelen unissani. Heräsin ekan kerran suoraan unesta seisaaltaan siihen, että kävelen x-muotoista reittiä ja mietin hiljaa mielessäni, että mitä helvettiä tässä nyt oikein tapahtuu. Aika jännä. Toinen herätys oli se kun takareisi kramppas suht rajusti.

Yleinen fiilis on ihan puoltehonen ja treenifiilis on nollissa joten otan lepoa. Paino näyttää hyvää laskusuhdannetta. Tasan parissa kuukaudessa lähemmäs 13 kiloa tiputettu. Alkaa väsymyskin kyllä näkyä naamassa ja tuntua pääkopassa. Saa nähdä kauan tuo vielä laskee tätä tahtia. Nälkä ei oo paljo vaivannu, kun on töissä vetäny puuroprotksujuomia ja kiitäny vaan paikasta toiseen. Ei oo ehtiny miettii onko nälkä vai ei.

Himassa sitte oon vetäny lämpimiä ruokia ku on enempi aikaa istua rauhassa paikallaan. Iltaa kohti sitte oon pienentäny sapuskoita enemmän proteiinirasvapainotteiseksi ja annoskoot ovat pienentyny samalla. Aerobista pari kertaa päivässä ja työkävelyt päälle. Perusmeininkiä.

Vastaa