Selkä ja hauikset ja olkapäärevähtymä

Viikonloppuna käväsin vähän muissa ympyröissä isäpapan luona ja taas tuli laiteltua iso kasa kaikkea herkkua. Yks kiva vapaa-ajan harrastus itellä on tuo ruuanlaitto, joten kun aikaa ja syöjiä on niin kiva laitella vähän suuremmalla panostuksella herkkuja. Itelle en jaksa koskaan mitään erikoista kokata ku himas oon, mutta jos muita syöjiä on niin asia on aivan toinen.

Selkää ja haubereita jumppasin eilen Kouvolan salilla. Samoin kun Mielakan lähellä olin, niin ajattelin olla oikein tehokas ja kiipeillä sen päälle ja takas alas. Komeet maisematha siellä on ku mettää vaan pitkälle horisonttiin. 4 kertaa ylös ja alas ja tunninhan siinä sai helposti kulumaan. Jyrkkää mäkeä edestaas ja sykkeet korkealla kiipeämistä ja hiki senku lens. Jalat kiitti tästä, koska tänään oli myäs pohkeet mukavan paketissa.

Tänää illalla ajattelin vielä vetää levätyn vlopun loppumetreillä into pinkeenä rintatreeniä, mutta lämmittelyiden jälkeen olkapää ei tykänny hyvää. 120 kiloa vinopenkkismithiin ja ekassa työsarjassa olkapään etuosasta kuulu pieni hento ritinä. Lopetin treenit siihen ja lähin samantien kävelemään himaan, enkä jaksanu riskeerata enempiä. Ens kerralla sitte enempi lämmittelyitä.

Diagnosoin kotitohtorina lievän lihasrevähtymän ilman sen suurempaa verenpurkaumaa ja nyt on levon ajat taas käsillä. Kylmää vihannespussia päälle ja lääkettä naamariin huomenna. Jonkin ajan päästä kun kipu on laantunut alkaa sitte maltillinen kuntoutus todella hellillä painoilla. En kuitenkaan usko, että itse kipu kestää muutamaa päivää kauempaa. Mitään raskasta ei kuitenkaan kannata yllättäen nostaa, mutta totaalihalvauksessakaan ei kannata maata.

Hätä ei oo kuitenkaan tämännäkönen koska tuskin jaksan vaan himassa makoilla tekemättä mitään jumppaan liittyvää. Jalat, selkä ja kädet vielä onneks toimii, niin niille voi tehdä kuitenkin jotain ilman, että etuolkapää toivottavasti jäätävästi rasittuu. Jos näin käy niin sitte en tee kyseisiä liikkeitä. Katotaa mitä sitten keksin. Kyykkään sitte vaikka ilman käsiä.

Kettu kuittaa.

Vastaa