Jalkakidutus

Lähemmäs parin tunnin pitkän kaavan mukanen jalkasetti. Oli olot ku ulapalla olevalla lokilla. Oli suhteellisen suurta tahtojen taistelua tän päivänen heiluminen. Hyvä! Välillä oli hyvä keräillä itteään jalkaprässissä makailemalla väärinpäin. Siitä saa näin hyvän nojatuolin. Parikolme jamppaa on lähiaikoina salilla sanonu, että hurjan näköstä meininkiä on nää jalkajumpat. No niinhän niiden pitääkin olla, eihän täs muuten kehity minnekään jos kevyesti vaan läpsyttelee. 😀

Kohta 16 kiloa dieetattu. En oo jaksanu laskea kalorin kaloria. Näppituntumalla mennään. Hiilaria tulee päivällä enempi ja iltaa kohti hiiliä vähempi ja rasvaa enempi. Suolaa oon lisänny reilusti enemmän ettei lähe kropasta kaikki suolat kävelee näillä hikoilu- ja juomamäärillä. Välillä kun nälkä tuppaa herättämään yöllä, niin oon pitäny pahimmat ruuanhimoat kurissa juomalla vettä ja mussuttamalla maitorahkaa. Huomenna todennäköisesti lepoa.

Lisää legsimotiveissiönipicsiä:

Jalat

Jalkaprässi: 7-8×8 175-375kg
Hack-kyykky: 6×8 95-195kg
Smith-etukyykky: 4×6 60-120kg +pt F
Reidenojennus 1 jalka: 3 rpsarjaa 12-17 30kg

Reidenkoukistukset istuen: 4×15-8 70-100kg
Jalkaprässi leveä sumo: 5×8 155-315kg
Sjmv tk: 4×10 50-110kg

Pohkeet istuen: 5×8 60-100kg
Pohkeet seisten: 4×8 40-100kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Safkat:

1. Puuroa, maitoa, kanamunia, raejuustoa
2. Puuroa, maitoa, kanamunia, raejuustoa
3. Kinkkuleikkelettä, maitoa, banaani
4. Tummaa makaronia, jauhelihaa, hemapa-sekotusta, raejuustoa
5. Ruishiutaleita, heraa
6. Jauhelihaa, hemapa-sekotusta, raejuustoa, oliiviöljyä
7. Maitorahkaa, oliiviöljyä

Vastaa