Kädet

Auuuu! Keskiyönpäivitys. Hieman raskaampaa käsitreeniä, mutta silti puhtailla tekniikoilla. Suoria sarjoja. Ei kikkailuita. Suhteellisen lyhyet palautukset. Noi pumppitreenit pitkillä sarjoilla ajaa vissiin asiansa ku iho vaan venyy ja paukkuu joka paikasta. Pirun kipeitä arpia pukkaa jälleen kerran kainaloihin.

Taitaa olla aika yleinen ilmiö, että mitä jenkit ensin, niin koko muu suomi perässä. Jättimäiset kuulokkeet ovat vallanneet ihmisten päitä ja puntilla ne alkavat olla suht arkipäivää. Samaten kaikki ipadit, iphonet ja muut musavehkeet ovat tulleet jäädäkseen. Millon se treenaaminen muuttu laitteissa istuskeluks ja samalla kappalelistan ja facebook-tilan päivittelyksi aka. “kävin salilla”.

Kädet

Hauiskääntö kp vt: 5×10 10-20kg
Hauiskääntö suora tk: 6×10 20-45kg
Hauiskääntö hammer kp vt: 5×10 12,5-22,5kg
Hauiskääntö scott z-tk kapea: 4×10

Pushdown alaviistoon suora tk: 4×10
Ranskis nt z-tk: 4×10
Ranskis nt yk kp: 4×10 12,5-15kg +pt
Pushdown köydellä alaviistoon: 5×10

+kävelyt ja pyöräilyt

Safkat:
1. Ruispuuroa, maitorahkaa, palvikinkkua, maitoa
2. Ruispuuroa, maitorahkaa, palvikinkkua, maitoa
3. Ruispuuroa, maitorahkaa, palvikinkkua, maitoa
4. Tonnikalaa, kalkkunaleikettä, ruisleipää, riisiä
5. Tonnikalaa, kalkkunaleikettä, ruisleipää, riisiä
6. Maitorahkaa, oliiviöljyä

Vastaa