Selkä

Selkää tein tännään nopealla tahdilla duunipaikan salilla. Ei painot noussu suht nopsan tahdin johdosta kovinkaan suureksi, mutta kuitenkin sen verran korkealle, että hiki virtas ku eläimellä ja päässä teki höpöä. Maastavetoa en uskaltanu ryskätä kovemmilla painoilla ku koko sali oli täynnä +50 eukkoja tekemässä tunnin verran putkeen selänojennuksia.

Hirmu draivi oli päällä! Laitoin mankkaan soimaan Rocky IV sountrackin Youtuben kautta ja johan alko motivaatiota tulla! Siinä ku alko Eye Of The Tigerit kuulua, niin ei vaan voiny olla motivoitumatta. Eilen oli hyvä pitää lepoa ja huomenna on myös luvassa lisää lepoa. Viikonlopuksi vois lähteä ihan muihin kuvioihin.

Selkä

Kulmasoutu tk mo: 9×10-6 50-130kg
Kulmasoutu yk kp vp: 4×13-5 30kg
Alatalja kapea hammer: 7×10 40-100kg
Maastaveto: 5×5 90-160kg
Ylätalja vastaotteella suora tk: 5-6×10-5 40-100kg
Ylätalja leveällä hammerkahvalla: 5-6×10-5 40-80kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Hyvä laini Rocky-leffasta:

“I’d hold you up to say to your mother, “this kid’s gonna be the best kid in the world. This kid’s gonna be somebody better than anybody I ever knew.” And you grew up good and wonderful. It was great just watching you, every day was like a privilige. Then the time come for you to be your own man and take on the world, and you did.

But somewhere along the line, you changed. You stopped being you. You let people stick a finger in your face and tell you you’re no good. And when things got hard, you started looking for something to blame, like a big shadow. Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place and I don’t care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you’re hit. It’s about how hard you can get it and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done!

Now if you know what you’re worth then go out and get what you’re worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain’t you! You’re better than that! I’m always gonna love you no matter what. No matter what happens. You’re my son and you’re my blood. You’re the best thing in my life. But until you start believing in yourself, ya ain’t gonna have a life. “

Vastaa