SkinnyLegz


Eilinen piti pitää lepoa, että jaksaa tänää reenata jalat oikeasti kovaa, eikä millään puoltehoilla. Sen verran oli ratakiskofiilis koko eilisen päivän päällä. Pää kuitenkin petti hackissa vikaa sarjaa yrittäessä. Yritin pyrkiä kovempiin painoihin ku viime kerralla. En uskaltanu ottaa raskaimmalla painolla tiukkaa sarjaa, koska etureiteen ilmaantu jännä fiilis. Sitä en halunnu kokeilla mitä käy sen jälkeen. Vaikka kroppa oliskin ehkä jaksanu.

Hauikset tuli ihan homokipeäksi noista toissapäiväsistä leuanvetohässäköinneistä, joita tuli kokeiltua toissapäivänä. Latsesta puhumattakaan. Saman homman toistan sit ens kerrallakin.

Jalat

Jalkaprässi: 6×8 175-375kg +pt
Hack-kyykky: 5×6 110-190kg +stopeilla
Smith-kyykky: 5×6 60-140kg +stopeilla
Reidenojennukset 2 jalkaa: 2 rpsarjaa 15-20 100kg

Jalkaprässi sumo jly: 4×10 190-305kg
Reidenkoukistukset seisten 1 jalka: 2 rpsarjaa 25-30 25-30kg
Reidenkoukistukset 2 jalkaa istuen: 12-15 100kg
Sjmv kp: 2 rpsarjaa 9-12 40kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Animal Pak Vol V Legs

Laskeskelin tänää huvikseni arviota koko tän 5kk ajanjakson pyöräilyistä ja kävelyistä työmatkoina sekä vapaa-ajalla ja näyttäis pienimmän laskelman mukaan toistaiseksi asettuvan reilusti yli 3000 kilometrin. Tähän tietty tulee vielä lisäks vapaa-ajalla kulkemat “pitkät matkat”, joita tulee varmasti riittävästi kun valtaosassa iltalenkkipyöräilyissä matkamäärä kuitenkin ollu tommosessa 10-20 kilsan välimaastossa. Muutamia päiviä on tullu viikonloppuinakin oltua ilman mitään hengästyttävää liikuntaa, mutta vastaavasti taas joinakin viikonloppuina on ollu extrasettejä ja vapaa-ajan setit tasaavat hommaa kuitenkin pitkässä juoksussa.

Laskeskelen noita myöhemmin syksyllä tarkemmi ku saan työt pois alta ja lepään hetken laakereillani tekemättä mitään ihmeempiä, mutta jo nyt voi todeta ihan itekseen, että tuskin tulee tätä volyymiä jauhettua ku tuolta laitoshommista pääsee työsuhteen loputtua. Hullujen hommaa. Mut iteppähän tän tarkotuksella valittin, etten vaan pääsis liian helpolla. Mitä vittumaisempaa, niin sitä parempi. Ei tässä missään mukavuusalueella minnekään kehity. Eihän nää ketään muuta kiinnosta ku mua itteäni, joten siksi tätä teenkin.  Siivoojat duunissa kehuu ainaki, että hyvää hyötyliikuntaa. Yeah riiiight.

Lopuksi vähän taisteluhenkeä: Battlefield 3 Soundtrack – Main Theme

Vastaa