Aamujumppaaaa

Hetken luulin, että saan olla aamuviidelta salilla ylhäisessä yksinäisyydessä, mutta väärin luulin. Siellä joku muija veteli krossaria tuhatta ja sataa hiki pinnassa ja musa raikas lujalla. Hetken siinä kyseenalaisti ittiään ja kysy hiljaa mielessään, että why am I here?

Aamunen setti oli rinnan parissa. Pitkää pumppisarjaa väänsin ja poltetta yritin hakea pienillä painoilla. Siinä myös onnistuen. Paljon venytyksiä painoja käyttäen. Liikkeet alkaa venytyksestä ja loppuu venytykseen. Aktiivinen venyttely lienee kai oikea termi.

Rinta ja olkapäät

Vinopenkkiflyesit taljassa: 5×12 10-30kg
Vinopenkki kp: 5×12 20-30kg
Vinopenkki tk: 5×12 40-80kg
Tasapenkki kp: 4×10 22,5-30kg

Viparit taakse kp: 5×10 4-10kg
Viparit sivuille kp: 5×10 4-10kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Tässä ku on päiviä viettäny käytävillä niin tullu mietittyä kaikkea diippiä shittiä. Kuten vaikka sitä miten tää elämä jatkuvasti muokkaa ihmistä erilaisten onnistumisten, vastoinkäymisten ja elämäntapahtumien kautta. Samalla huomaa olevansa parempi/hyvä joissain asioissa missä ennen oli ihan susipaska. Monesti vasta tekemällä väärin ja virheiden kautta oppii monia asioita, joita osaa tai ainakin pitäisi osata välttää tulevaisuudessa. Hulluuden termikin erään viisaan miehen jäljiltä on toistaa samoja asioita uudestaan ja uudestaan odottaen eri tuloksia.

Onnistumisista seuraa aina hyvää ja joskus jotain huonoakin ja vastaavasti jos välille menee oikeasti päin vittua niin joskus siitäkin saattaa huonon lisäksi vastaavasti seurata jotain hyvääkin. Monesti jopa enemmän hyvää tulee jännästi negaation kautta, koska pohjamutia ruopimalla on taas reilusti vahvempi ja jälleen kerran on oppinut monia asioita, joita osaa varoa ja asioita osaa katsoa ihan uusilta suunnilta.

Pienetkää vastoinkäymiset ei paljoa hetkauta kun kynnys on noussu jo niin suureksi. Tarpeeks kun on löytyä lyöty maanrakoon, niin joko tuloksena on entistä vahvempi ihminen joka laittaa oikeissa asioissa vastaan ja yrittää lujemmin. Tai sitten voi vetää pelin poikki ja luovuttaa. Mitäs haastetta siinä nyt on. Elämässä pitää  pyrkiä eteenpäin tavalla tai toisella eikä jäädä ikinä jumittamaan samaan paikkaan ja odottaa parempaa huomista ja että se tulisi itsestään tikkua ristiin laittamatta. Ei jäädä tuleen makaamaan; on faija muistanu hokea tasasin väliajoin. Eteenpäin vaan.

Tulin himaan ja en kiinnostanu laittaa safkaa sitten ollenkaan ja jauhaa nassuttaa kanaa ja riisiä, joten olkoon tää ny sitten sitten virallinen mässypäivä. Otetaan kaloreissa kii mitä päivällä kuluteltiin. Kaikkien virallisten suositusten mukaanhan iltaa vastenhan oli kaikkein paras tankata reilusti energiaa koneeseen. Kevyet +4800kcalin iltapalat. Kyllä huomenna taas jaksaa. 😀

Vastaa