Kädet

Eilen oli lepopäivä, mutta duunimatkojen lisäksi kävin uutta käytettyä pyörää katsastamassa ja siinä tuli ajeltua parisen tuntia pitkin maita ja mantuja. Ei kuitenkaan eilen vielä löytynyt sopivaa eikä kauppatavara ollu sitä mitä ilmoituksessa luvattiin.

Tänään silmiin iski nopsaan kateltuna nettisivujen kautta tommonen 29′ Feltin baikki. Piti käydä liikkeessä koeajamassa ja hyvältähän se tuntui. Tekis mieli laajentaa harrastusta maastofillarointiin. Yks päivä tuli kans mieleen, että perkele pitäisköhän sitä pitkästä aikaa kokeilla luistelua ja kiekkohommiakin. 😀 jännä.

Hauikset ja ojentajat

Hauiskääntö kp vt: 5×10 10-20kg
Hauiskääntö z-tk: 5×10
Hauiskääntö hammer kp vt: 6×10 12,5-25kg
Hauiskääntö scott z-tk kapea: 4×10

Pushdown alaviistoon köydellä: 4×10
Ranskis nt z-tk scott: 4×10
Pushdown suora tk kapea alaviistoon: 4×10
Ranskis maaten kp ya: 4×10

+kävelyt ja pyöräilyt

Vastaa