Lapaset

Kelit kiristyy ja viilenee. Vaatteet vastaavasti lisääntyy päällä. Toppatakki, parit hupparit ja teepaita ja kolmet housut päällekkäin. Kyllä ny tarkenee ajaa lumessa ja tuiskussa. Eilen painelin alamäkeen niin hoksasin vähän liian myöhään, että olishan varmasti pirun hyvä olla laskettelulasit naamalla ja jonkinlainen kommandopipo, koska siinä sattu alkamaan semmonen mukava raekuuro joka kovimmassa vauhdissa piiskas silmiä ja ihoa aika uuteena uskoon. Kaikkea kipua on tullu koettua, mutta toi teki kyllä aika höpöä ku pienet jääkovat rakeet paukkuu naamaan ja silmiin monenkymmenen kilsan tuntivauhtia. 😀 Ihan ku joku tökkis tuhannella neulalla samaan aikaan naamaan. No mut eihän täs olla sokerista tehty. Ens kerralla sitten viisaampi.

Tänää aamupunttia käsien parissa. 45minsan tiukka setti.

Staple of any diet. Sponsored by nallepuuro:

Hauikset ja ojentajat

Hauiskääntö kp vt: 4×10
Hauiskääntö z-tk: 6×10
Hauiskääntö yk kp kesk.: 4×10 +pt
Hauiskääntö hammer kp vt: 5×10

Pushdown suora tk alaviistoon: 4×10
Ranskis nt yk kp: 4×10 +pt
Pushdown köydellä alaviistoon polvillaan: 4×10
Reverse pushdown suora tk: 4×10

+kävelyt ja pyöräilyt

Vastaa