Legsejä

12 toiston sarjateemalla jatketaan jalkojenkin parissa. Jalkojen mehut oli kohtuu lopussa ku ton jalkatreenin jälkeen vedin tiukan fillarisetin loppuherkutteluks. Vaikka paino on tullu alas ja vyötäröstä on lähteny senttejä, niin onneksi reisistä ei oo lähteny kokoa ollenkaan. Vaikka päivässä tuleekin eläimellinen määrä kävelyä ja pyöräilyä.

Jalat

Reidenojennukset 2 jalkaa: 4×12 50-100kg
Jalkaprässi: 4×12 195-315kg
Hack-kyykky: 4×12 40-120kg
Jalkaprässi 1 jalka: 4×12 60-80kg

Reidenkoukistus seisten 1 jalka: 4×12 30-45kg
Reidenkoukistukset istuen 2 jalkaa: 4×12 70-100kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Viikonloppuna tuli nukuttua huonosti porukoitten luona muussa ku omassa sängyssä ja alaselkä huus leipää koko alkuviikon. Eilinen selkätreeni kuitenkin palautti paikat ja hävitti tehokkaasti kaikki kivut.

Monenlaisia selityksiä on saleilla kuullu, miten jalkoja ei voi muka treenata mitenkään kun alaselkää särkee ja polvia kolottaa ja muuta vastaavaa. Harvassa on oikeasti semmoset pysyvät vaivat, joita ei voisi jotenkin kiertää jos halua on tarpeeks.  Vaihtoehto olla tekemättä ja yrittämättä yhtään mitään on monesti liian helppo ratkasu, joka ei vie minnekään. Monesti vaivat jopa loppuvat kun paikkoja jaksaa vaan tarpeeksi vahvistaa kivun yli. Mutta kuten HodgeTwinsit monesti toteavat. Do Whatever the Fuck You Wanna Do. Ei oo pakko jos ei halua.

Varsinkin jos tutkimuskohteena on yleensä tämmöset 18-30 vuotiaat jantterit. Tottakai niitä polvia kolottaa ja selkää särkee jos ei ole ikinä edes tehnyt jalkoja ja tekniikatkin on päin vittua. Harva jaksaa opetella oikeita tekniikoita vaan luovuttaa homman jo alkutekijöihinsä. Sillon on peli jo menetetty.

Meitin salilla ei ookkaan yhden jalan koukistuskonetta, niin oon huomannu, että monella reidenojennuskoneella voi koukistella jalkaa ihan samalla lailla kunhan menee vaan seisomaan väärinpäin laitetta kohti.

Ja lisää motivaatiojalkakuvia! Tommoset on räyhäkät. Vielä kun pääsis samaa ilman voinappia.

CHILDREN OF BODOM – Halo of Blood

Vastaa