G-voimat

Viikonloppuna käytii porukalla keikkumassa Tykkimäessä ja mentii tietenki ekanan kevyeltä näyttävään laitteeseen. Vanhat muistikuvat sekotti vissiin johonkin toiseen härveliin, koska se laite  osottautu ihan kuolemankoneeksi. Tuntu, että aivot sulaa päässä ja geevoimat vetää koko ukon siellä kapselin sisässä ihan lysyyn ja pystyny kunnolla edes hengittämään. Ei tullu musta astronauttia.

No ei siinä mitään. Ulos laitteesta ja hyvä ku pysty suoraa edes kävelee. Loppuaika pidättelinki sitte oksennusta ja olo oli ku olis viikon juonu putkeen ja kärsi vaan helvetin kovaa krapulaa. Vielä kovemmat laitteet jäi testaamatta, vaikka kunnialla vielä tonki jälkeen kävin keikkumassa yhdessä sun toisessa aparaatissa. Tästä taas oppi sen, että ei se vissiin ookkaan sama asia keikkua noissa laitteissa ku pienempänä ja nuorempana. Löysin videonki siitä laitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=poSWmYQbKR0

Viikonloppuna tuli väänettyä parina päivänä perheelle kaikenlaista grillisafkaa oikein olan takaa ja pääs taas testaamaan nuoren kokin taitoja. Näytti hyvin maistuvan ja pääs itekki mussuttamaan jotain muuta ku normiarkipöperöitä.

Puntin parissa vetelin tänää perus esiväsyttelyt alkuun ja rinnalle kaikennäköstä vitkutusta. Suoria sarjoja ja nothing fancy.

Rinta ja olkapäät

Pecdeck: 5×10 35-75kg
Vinopenkki smith: 4×12-6 40-100kg
Vinopenkki vv-kone: 4×12-6 40-100kg
Vinopenkki kp: 4×12-6 26,5-40kg
R-talja flyesit vaakatasossa: 4×10
R-talja flyesit vp: 2 rpsarjaa 12-15

Viparit sivuille kp: 6×10 6-16,5kg
Viparit taakse kp: 4×10 6-12,5kg
Pystypunnerrus kp: 3×12-6 23,5-28,5kg

Vastaa