Selkäruntu

Päivän teemana oli taas pyrkiä kovempiin rautoihin kuin viime selkähumpassa. Huomaa hyvin, että aina ku pitää parantaa jotain viime kertasta tulosta, niin pää siinä on enemmän koetukselle ku kroppa, Meinaa nimittäin pää pettää ennemmin. Hyvinhän tuo kulki kuitenkin omasta mielestä. Lyhkäsiä sarjoja vain. Osassa oli aika rankkoja cheattivetoja, mutta ei sitä aina jaksa hillua puhtaasti veivaten.

Selkä

Kulmasoutu tk kapea mo: 6×6 60-150kg
T-kulmasoutu H-kahvalla: 5×6 70-135kg
Rintatuettu vv-soutu yk: 4×6 40-100kg
Alatalja suora tk vo: 5×6 60-140kg
Ylätalja suora tk vo: 4×6 60-120kg
Ylätalja V-kahva: 3×6 60-100kg +1 tsarja 12-15 120-100-80-60-40kg
Olankohautukset smith: 4×8 100-220kg

+kävelyt ja pyöräilyt

Huomenna olis salista lepoa ja sunnuntaina ehkä jos jaksaa niin vois tehdä käsiä. Vloppuna olis töitä pari herkullista 12h vuoroa, niin parempi yrittää sijoittaa kaikki kovat treenit näille vapaille kun sitten väsyneenä yrittää jotain puolteholla lykkiä duunipäivää ennen tai jälkeen. Noi pitkät vuorot on aika rapeita fyysisesti kun ravaillaan 12h putkeen pitkin käytäviä.

Tän oon tarinoinu ennenkin, mutta vetotrukki vetää sairaalan pohjakerroksessa kuormia/vaunuja, mutta ylemmissä kerroksissa kuljetukset tehdään manuaalisesti. Siinä tulee samalla hyvät aerobiset. Jos tosta ajasta puoletkin on manuaalista duunia niin nopeasti laskettuna energiankulutukset nousee jotakuinkin tonne +8000kcalin hujakoille ja siinä vaiheessa on oikeastaan jo ihan sama mitä syö kun kalorit palaa energiaksi kuitenkin.

Löytypä Cutlerista hyvät pätkät netin syöväreistä. Näistä fiilistä ja oikeaa asennetta kaivamaan. Jännä nähä kui käy Olympiassa:


http://www.bodybuilding.com/fun/living-large-jay-cutlers-8-week-mass-building-trainer.html

Vastaa