Tassut

Come To the Dark Side We Have Cookies…

Päivä lähti hyvin käyntiin kello neljän herätyksellä ja siitä sitten aamuaerobiset alle ja viideksi salille. Aamun tunnelmat oli todellakin huipussaan. Edelleenkin 12 toiston teemaa jatkaen. Painoista ei tietoa. Ei oo niin väliä. Kovat musat ainaki löytyy duunisalilta. Kuvasti hyvin aamusia tunnelmia.

Aika hiljasena toi kaupunki on aamuvarhain. Ehkä just yhden ihmisen ja auton saattaa bongata jos oikein tarkkaan kattoo. Lievästi semmonen bätmänolo tulee ku kiitää tuhatta miljoonaa noita autioita ja pimeitä katuja aamuyössä. Muutenki tunnelma on ku koko kylä olis kuollu.

Lievästi semmonen myyräolo myös tulee ku koko päivän seikkailee kellarikerroksissa, missä päivänvaloa ei näy. Päivän lopussa kun sitten tulee ihmisten ilmoille, niin meinaa silmät sulaa samantien päähän siitä kirkkaudesta ja valoisuudesta. Olettaen siis, että aurinko paistaa. Jos vettä sataa ja synkkää on, niin sitten ei oo kyllä mitään hätää. Huomenna jatketaan taas harjoituksia kello 0400. Kettu kuittaa. Over.

Hauikset ja ojentajat

Pushdown alaviistoon suora tk: 4×12
Ranskis nt z-tk scott: 5×12
Ranskis maaten kp ya: 4×12
Pushdown köydellä alaviistoon: 4×12

Hauiskääntö kp vt: 4×12
Hauiskääntö z-tk seisten: 5×12
Hauiskääntö yk kp kesk.: 4×12 +pt
Hauiskääntö hammer kp ya: 4×12

Children Of Bodom – Waste Of Skin

Vastaa