Bodypumppi selälle

Jalkatreenin jälkeisenä päivänä olo oli ku lumiukolla pihalla. Seuraavana päivänä rintatreenin jälkeen olo oli ku lokilla ulapalla. Sitä seuraavana päivänä pititkin pitää pari päivää taukoa, että jaksaa taas.

Nyt alkaa pieni väliaikanen painojen keventely suuremmista painoista ja vastaavasti pumpataan pienillä hiluilla pitkää sarjaa. Lyhkäset tauot ja lähes kaikki sarjat jatkuvalla jännityksellä ilman mitään “restpause” kikkailua eli tauottamista sarjan aikana. 15-20 toiston haarukassa painot ei nouse kovinkaan suuriksi 4-6 sarjamäärällä kun toistojen pitää olla koko aika jatkuvia ja painot nousevat joka sarjassa hieman ylöspäin. Liian suurilla painojen korotuksilla ei päästä enää lähellekään 20 toistoa ja homma hyytyy jo puolitiehen. Pienet korotukset siis ja paljon liikkeitä. Remmit on ehdottomat kun tuntuu nuo forkut menevän niin pumppiin ja poltteisiin asti ettei koko koura mene jossain vaiheessa enää kiinni, että pystyis tangosta pitää kii.

Kyllä possulla hiki virtas ja hengästyikin huolella tommosista aerobisista. Eiks kaikki yli yhden toiston oo muutenkin aerooppista. Tuntuu myös yllättävän pahalta tehdä pitempiä sarjoja pikkuromuilla kun tuntuu ettei se sarja lopu ikinä verrattuna johonkin raskaisiin kutosiin. 😀 Raskaat ykkösetkään ei tunnu niin pahalta ku jotkut 100 toiston alataljasarjat. Eiköhän se selkä oo kuitenkin näistä aika paketissa huomenna.

Selkä

Ylätalja leveä hammer: 4-5×20-15
Ylätalja leveä mo nt: 4-5×20-15
Ylätalja kapea V-kahva: 4-5×20-15
Yates vv-soutu ylhäältä: 5-6×20-15
Kulmasoutu tk kapea mo: 4-5×20-15
T-kulmasoutu H-kahvalla: 5-6×20-15
Rintatuettu vv-kone yk: 5-6×20-15
Alatalja puolleveä hammer: 5-6×20-15
Pullover taljassa: 4-5×20-15

Hommasin Steamin kautta humblebunddlesta listan pelejä ja sieltä napsahti vajaalla kymmenellä dollarilla mm. Crysis 2. Sitä oon jauhanu tässä ny pari päivää! Vanha peli se nykymittapuun mukaan on, mutta ai että mitä namigrafiikoita tappiin asti säädetyillä grafiikka-asetuksilla. Vähän niinkuin animaatioelokuvaa pelailis.

Vastaa