Herkkua

Pari päivää lepiä takana. 20 kiloa nyt takana tätä dieettausta. Pohkeet on parina aamuna särkeny suhteellisen mehevästi kaikesta kävelystä, jotta oonpi napsinu pilleriä huiviin josko ne siitä vähän heltiäis ja venyttäny jonnin verran.

Olot oli suhteellisen rapeat eilisen töipäivän jälkeen. Koko päivän olin vetäny kinkkuleikettä, kananmunanvalkuaisia ja neljän viljan puuroa ja illalla homma alko lievästi kypsyttää maun puolesta ja nälkäkin alko olee aivan saatananmoinen. Saman tyyliset evääthän täs on suhteellisen pitkää (+5kk) ollu arkisin päällä kätevyyden, nopeuden, hintojen ja kuljetusten takia. Tarkotus on ollu pitää painolasti repussa mahdollisimman kevyenä, koska raskaampi kuorma kannettuna hidastaa matkantekoa ja lisää riskiä siihen, että fillarin kumit räjähtelee matkan aikana alle. Repussa parhaimmillaan on ollu kuitenkin painoa varusteineen, vaihtovaatteineen, ruokineen, jumppavaatteineen ja korjaussarjojen kanssa semmoset rontti 30 kiloa, joka on ihan kohtuu hyvä määrä.

Raflaan siis nassuttamaan ja palkittemaan ittiä jollain hyvällä. Fillarilla himaan aerobisten saattelemana ja siitä sitten herkuttelemaan hampparilla ja lisukkeilla. Oikea kunnon foodgasmi tuli! Nimittäin ei oo pitkää aikaa ollu maut noin herkillä. Kunnon lihapihvit nassukkaan ja siemaus sokerikolaa päälle niin, että kielenkannoissa tuntui! 😀 Piti oikein pyöritellä suussa miltä se maistuukaan oikein ajan kanssa. Jälkkäriks pari snickersiä, lisää colaa ja pari olusta. Näin saa varmasti päivän kaikki lisäaineet täyteen. Taivas! Eilisen tankkaus meni kuitenkin sen verran nappiin, että tänään paino näytti taas kolme kiloa alempaa lukemaa. Housut heiluu tuulessa ja sitä rataa. Salilla vittuilevat jo, että kohta ei oo miehestä ku luut jälellä. Vaikka ei tässä siitä oo vielä huolta. Katotaa tossa 16 kilon päästä sitten. 😀

Tuntuu välillä, ettei tätä touhua jaksa aina vetää ihan niin äärimmäisyys-asenteella. Sitäkin on tullu joskus ennen kokeiltua. Kaikessa aivan ehdoton. Pää saa lepoa ku höllää välillä ja taas välillä tiukentaa otetta. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettäkö tässä laittas ihan lekkeriksi. Pitää osata vaan jatkossa sopivasti säännöstellä ja vaihdella näitä hommaa oikeissa suhteissa vaikka kova tahti jatkuukin. Eihän tässä muuten jatkuvasti kehity. Eikä tarvi valittaa kaikille ettei koskaan kehity kun asiat pyrkii tekemään oikein ja asettaa uusia haasteita itelleen jatkuvasti.

Monesti vaan huomaa, että jotkin asiat rajottavat elämää enemmän kuin niistä saa koskaan irti. Sillon kannattaa jo funtsia hiljaa mielessään kannattaako se vai ei. Nyt ku on tämäkin fitnessitku suoritettu niin on aika vaieta. Urgh.

Rinta ja olkapäät

Pecdeck: 4×12 40-70kg
Flyesit r-taljassa vp: 4×10 20-35kg
Vinopenkki kp loiva: 5×10 26,5-40kg
Vinopenkki vp-kone: 6×10 40-120kg +pt
Vinopenkki smith jyrkkä: 4×10 40-100kg +pt n

Viparit sivuille kp: 6×10 4-10kg
Viparit sivuille koneessa: 4×10 15-25kg
Viparit taakse kp: 5×10 5-10kg
Pystypunnerrus kp: 4×10 20-28,5kg

+kävelyt

Safkat:
1. Lihapullia, ranskalaisia, salaatteja (rafla)
2. Riisiä, kanaa
3. Riisiä, kanaa
4. Riisiä, kanaa
5. Riisiä, kanaa
6. Jauhelihaa

Big on a Budget with Frank “Wrath” McGrath

Vastaa