Liskodance

Viime yö meni todella sekavissa merkeissä. Jalkatreeni meni selkeästi hyvin perille koska yö kului sängyssä kieriessä jänniä unia nähden. Vierailevina tähtinä toimi lasinen “kristallilisko”, joka hyppäs ensin kovaa vauhtia alas hyppyrimäestä ja laskeutuessaan lennosta se ui sen jälkeen kristallimeressä. Wtf? On sitä ennenkin tullu nähtyä psykedeelisiä unia ja unethan tunnetusti ovat juuri tuollaisia sekavia tykityksiä joissa ei ole mitään järkeä eikä ole tarkoituskaan. Mielikuvitus luo nitä lennosta jatkuvasti.

Ainut paha unien suhteen on vaan se, että monesti sinne eksyy semmosia aiheita joita ei jaksa tai halua käsitellä hereilläoloaikana. Kun silmät laitat kiinni, niin anna armias kun ne kaikkein kiusallisimmat aiheet paukkaa sieltä alitajunnan syövereistä mieleen. Kaikki painajaisaiheet jotka lukeutuu samaan kategoriaan. Ne pelot, joita ei tule käsiteltyä hereilläoloaikana eikä ikinä kohdattua normaaliarjessa hiipii joskus uniin.

Heräile siinä paskat housussa aamulla paniikkikohtauksen kourissa ku uniin astuu kaikkein pimeimmän pelot pikakelauksella alusta loppuun asti. Ei oo nimittäin kerta eikä kaks ku noin on käyny. Semmosta kevyttä trippailua unen ja hereilläolon rajamailla maustettuna kauhuleffojen tapahtumilla, jotka sekoittuu mukavasti samoihin maisemiin, joissa heräilee vähän väliä. Tästä syystä ei tule enää katottua yhden yhtä kauhuleffaa. Ei jaksa jammailla öitä verikekkereissä teurastamoilla ja aaveiden kanssa kotioloissa ku pitäis olla aamulla virkeänä ja levännein mielin.

Vinnie Paz “Is Happiness Just A Word?”

Treenihommat oli tänää tuplana. Ensin aamusta yks setti käsillä raskaammilla raudoilla muttei kuitenkaan yliraskailla. Iltajumppana sitten otin pitkää pumppisarjaa ja verta lihaksiin sen suurempaa vääntöä. Paljon taljapumppauksia, jotka toimii kuin häkä. Olo on varmaan huomenna ku lekan alle jääneellä ratakiskolla, joten huomennakin on lepoa luvassa.

Kädet 1

Pushdown taljassa suora tk: 5×20-12
Kapea penkki tk: 7×10-6 40-100kg
Ranskis nt z-tk scott: 6-7×10

Hauiskääntö kp vt: 4×10 12,5-20kg
Hauiskääntö tk seisten: 7×10 20-45kg
Hauiskääntö hammer kp ya: 4×10 12,5-20kg

Kädet 2

Hauiskääntö yk kesk.: 4×20-14 8-15kg
Hauiskääntö scott z-tk pystykulma: 4×20-14
Hauiskääntö seisten taljassa suora tk: 4-5×20-14
Hauiskääntö scott hammer köydellä: 4-5×20-14

Pushdown köydellä taljasssa: 5×20-14
Kapea penkki tk: 5-6×20-12 40-50kg
Dippi penkillä: 4×15-12 op
Reverse kickback suora tk: 4×20-14
Kickback köydellä yk: 4×16-12 +pt

+kävelyt

Vastaa