Salil eka salil vika

Aamuista kidutusta jaloille! Tunnelma oli ihan katossa. Pitää kohta ottaa omat kynttilät alttarille mukaan ja alkaa juomaan protskujuomat ihmiskallosta. Ennen kello viittä ylös ja salille setittämään. Pitkää toistomäärää keskisuurilla painoilla. Jalkaprässissä selkeästi vajaata liikerataa pumpaten pelkillä etureisillä yrittäen samalla ottaa takareidet pois duunista. Hackissa kokeilin tuota restpausefailuretekniikkaa pitkästä aikaa.

Toistoja pumpaten aina niin paljon kuin menee ja sitten tau’ottamalla otetaan lisää toistoja aina niin hitaasti, että meinaa hyytyä. Joka toiston välissä annetaan kuitenkin sen verran lepoa, että liike juuri ja juuri kulkee ylös ja alas ja toistot kulkee sen hetkisinä “maksimiykkösinä” siinä hyytymisen rajamailla. Jossain vaiheessa haki vähän oloja, mutta kyllä se siitä.

Eilisen otin lepoa! Lepitime all the way. Duunitehtävätki vaihtu potilassänkyjen kuljetukseen, joten 8h kuluu mukavasti kävellen. Hc aerobic. Jos huomenna on ukko paskana tän päivän jumpasta niin on lepoa luvassa. Jos fiilis on ok niin sitte kovaa runtua.

Jalat

Reidenojennukset: 5-6×15 50-100kg
Jalkaprässi kapea: 6-7×15 105-315kg
Smith-kyykky kapea: 4×15 40-100kg
Hack-kyykky kapea: 5×12 70-150kg

Reidenkoukistukset istuen: 5×15 55-100kg
Sjmv kp: 5×12 26,5-40kg
Jalkaprässi sumo leveä: 4×12 195-315kg

+kävelyt

Phone Etiquette In The Gym

Comments

 • Morjens!

  Ei tässä mitään kommentoitavaa sun treenehin, mutta ajattelin tässä nousuhumalassa sanoa vaan että sulla on Hulkin kanssa varmaan yksi parhammista blogeista tällä sivustolla. Oikeesti aina tulee tsekattua että onkohan se vitsku kirjottanu tänään mitään!

  Kovia treenejä!

  potailija10/30/2013
 • Kiitos. Yritetäään pitää kovaa tahtia yllä!

  Kovia treenejä sinnekin!

  vitamiini10/31/2013

Vastaa