Selkä

Rauh! Aamutuimaan tiukat 5 liikettä ja kovaa runtua selälle kovalla tahdilla. Negaleukoja staattisella yläpidolla ja hitailla negatiivisilla. Yks kova veto ylhäältä ja yks edestä. Yks pumppausliike edestä ja yks ylhäältä. Paikalla oli niin paljon muuta jengiä heti aamusta, että jätin maastavetoryskäykset pois. Käy mammat muuten kierroksilla ku 200 desibeliä paukkuu korvan vieressä.

Eilen illalla oli kunnon terapiaa mennä Lahden keskustaan kovin kiireisen päivän jälkeen ja pysähtyä hetkeksi ulkoilmaan paikalleen kiireisimpään paikkaan. Ostin kahvin ja ihmettelin ku kaikki pyyhältävät jonnekin. Puol tuntia siinä fiilistelin ihan hiljaa itekseni kun ei ollu kiire minnekään. Tällä kertaa kuitenkin vältin kaikki pummit joita alkaa välittömästi aina harhailla viereen jos satun istumaan johonkin paikalleen. Ehkä mä näytän just siltä kelle voi avautua koska vaan, kysellä kaikkea ja jolla on aina viinaa messissä.

Kohta koittaa viikonloppu jej! Rennosti! Hyvää omatekemää ruokaa vois väsäillä taasen oikein ajan kanssa. Vieläkö kehtais grillin vetästä pihalle. Tai no kehtaahan sitä kun vaan grillaa. 😀

Selkä

Kulmasoutu tk kapea mo: 7×10 50-130kg
Alatalja suora tk kapea vo: 5×10 60-100kg
Leuanveto: 3×6 op +s n
Ylätalja suora tk kapea vo: 5×10 50-90kg
Polvien alta veto: 5×8 60-130kg

Get uncomfortable… its the only way to grow

Vastaa