Squattin’

Jaloille suhteellisen pitkää sarjaa elikkä melkein pelkkiä 12 toiston sarjoja. Kolme kokonaista sarjaa piti tissiposkeilla kympin haarukassa. Zercherit hyyty pohjiin. Squat til’ you fail.

Moni pitää failureen kyykättyä sarjaa huonoja ja heikkona suorituksena kun rauta ei nouse oli sitten tangossa mitä kiloja vaan, mutta ite pidän sitä hyvänä jalkojen itsenäisesti loppuun asti viemisenä (disc. bodaushommien kannalta tarkasteltuna). Vikana kyykkyliikkeenä tuohon ei paljon tarvinu painoa. Tuntu muutenkin suhteellisen hapokkaalta väkertää noita zerkkuja kaikkien muiden kyykkyjen jälkeen.

Pyrin tekemään jatkuvalla jännityksellä ja suht nopealla tahdilla kaikki sarjat, mutta vikoissa sarjoissa mentiin jo aika restpausella, että saa kaikki tarvittavat 12 toistoa kasaan. 😀 Mukavasti laitto myös puuskuttamaan!

Huomenna kattomaan Jellonasydän leffaa esinäytökseen. Saa nähä onko mistään kotosin! Traileri vaikutti ihan hyvältä fiilistelyltä. Nyt Pain and Gainia ja sitten tuutumaan ja lepäillen unimailla huomiseen aamuun asti. 😀


Jalat ja vatsat

Reidenojennukset 2 jalkaa: 4×12 50-100kg
Jalkaprässi kapea: 5×12 155-315kg
Smith-kyykky kapea: 5×12 40-120kg
Hack-kyykky kapea: 6×12 70-170kg
Zercher smith-kyykky leveä: 3×10 40-80kg +F

Reidenkoukistukset istuen: 5×12 60-100kg
Sjmv smith: 5×12 40-120kg

Jalkojen nostot roikkuen: 5×15-8
Vatsarutistukset vp: 5×15-6
Vatsalaite: 5×15-6
Lankkupidot: 3x MAX

+kävelyt ja vlopun pyörälenkit

The Transcendent Rep

Comments

Vastaa