Ei otsikkoa

Hyvä treeni. Samaan aikaan salilla oli vaan vatun kärttysiä eläkeläismammoja. Olin just lähössä salilta niin joku eukko alko siinä vouhkaamaan, että laitappa poika takas se tanko mikä siihen ylätaljaan kuuluu ja siinä oli alunperin. Olin vähän ihmeissäni koska siinä ei ollu mitään tankoa edes alunperin vaan pelkkä hihna lukolla.

Sitte se vaatimalla vaati, että eikun laitat nyt siihen sen tangon mikä siihen kuuluu. Sanoin vaan ettei siihen kyllä mikään tanko kuulu vaan kahvoja/tankoja on täällä miljoona voit ihan ite valita minkä kahvan siihen laitat. Joojoo, mutta siihen kuuluu just työ yks kahva mikä on tuolla nurkassa ja osoitti sinne. Siellä oli ainaki 4 erilaista kahvaa ja toisella seinällä oli lisää kahvoja ainakin 5. Kyllä sen verran pitäis osata laittaa tangot paikalleen mihin ne kuuluu jne jurputusta alko kuulumaan.

No laitoin siihen suoran tangon ja sekään ei käyny vaan piti olla juuri se OIKEA THE TANKO. Ei käyny siis tämä tanko nyt ollenkaan. Siinä vaiheessa sen  toinen siipimiesnainen tuli siihen selittämään, että ku hyö ei jaksa nostaa noita kahvoja siihen ylätaljaan ku painaa niin paljon ja voivoi, että josko sinä voit nostaa. Kummatki kuitenkin oli hyvässä fyysisessä kunnossa eikä mitään pyörätuoli-invalideja.

Tämä edellinen nainen rupes siinä sit keuhkoamaan edelleen, että pitäis osata laittaa asiat paikalleen ja oikeat kahvat ylätaljaan. Olin, että mitäs helvettiä nyt oikein tässä tapahtuu kun ei siinä ollu mitään tankoa edes ku salille tulin. Siihen tokas, että voit sä sen siihen silti laittaa mikä siihen kuuluu. Totesin siihen vaan, että laittakaa kuule mitä kahvoja lystäätte ja lähdin menemään. Sitte se valittajamamma kimpaantu siitä ja otti ihan ite sen oikean tangon sieltä nurkasta ja laitto sen ylätaljaan ja sano, että kyllä myö täällä pärjätään ihan itekki! 😀 Päivän ylivoimaisen vaikea voimailusuoritus oli siis tehty heidän osaltaan.

Tästä tulikin mieleen se, että en tiedä tekeekö ikä sen, että sitten alkaa se helvetinmoinen kitinä ja valitus kaikesta taivaan ja maan välistä ja mikään ei oo ikinä hyvin. Ja vaikka oliskin, niin kitistään silti. Liian helppo elämä vissiin tekee sen, että valituskynnys madaltuu kun ei tarvi raskaiden asioiden parissa, jotka tois vähän lisäperspektiiviä oikeasti vaikeisiin asioihin.

Ei ole hirveästi ärsyttävämpää piirrettä kuin semmonen, että tekeydytään ihan avuttomaksi ilman, että viitsitään edes yrittää. Oli se asia mikä tahansa. Tää useasti näkyy just vähän vanhemman kaliiberin naisissa jolloin kaikesta fyysisestä pienestä asiasta tulee aivan mahdottoman hankalaa. Heti alkuunsa päätetään, että en mä tätä jaksa, en minä tätä pysty vaikka ikinä ole edes kokeillu. Tässä välissä tulee yleensä joka syy/selitys/tekosyy, jotta voi jonkun tekemisen välttää. En tiedä tekeekö istumatyö ja laiska elämäntyyli sitä, että jo pienet fyysiset ponnistelut tulee aivan mahdottomiksi ja yritetään laittaa muut tekemään hommat puolesta. Ikä ei kuitenkaan ole mikään este ellei sulla oikeasti ole jalat ja kädet amputoitu ja muuten olet ihan hyvässä fyysisessä iskussa. Ihminen kuitenkin tarpeen tullen pystyy melkein mihin vaan kunhan oikeasti haluaa. Eri asia on sit ootko niin laiska paska, että laitat muut tekemään duunit sun puolestas.

Se on vähän sama kun aseella uhkais ohimolla ja kysyis että pystytkö tekemään tän vai lasautanko luodin kalloon jo alkaa sitä yritystä tulemaan. Kyse ei ole enää siitä viitsiikö tai pystyykö vaan kyllä sitä motivaatiota alkaa kummasti löytymään tiukan paikan tullen. Tätä mielikuvaa moni voimanostajakin käyttää maksimisuorituksessa. Sitä voi mielikuvaharjoituksen miettiä mielessään niin, että joku tärkeä asia ollaan viemässä sulta ja jos tämä suoritus ei onnistu sulta niin se viedään pois. Näin hommaan tulee lisää yritystä.

Illaks oli kaikkea jännää suunnitelmaa ja “yllättäen” ne meni puihin. Vitutti. Kävin uudestaan salilla. Veivasin hauiksia polttojumpalla. Mukavasti puski letkua pintaan tumpuissa! Päivän piristys oli kuitenkin se, että treenin päätteeksi täysin tuntematon kaupan kassa kysyi, että oonko tiputellu painoa. Kone jauhaa ja ratakiskot vinkuu. Huomenna jatkuu. Näin se homma etenee.

Selkää aamulla

Maastaveto: 10×5-1 50-200kg 2×0 n 210kg
Kulmasoutu tk mo: 5×6 60-140kg
T-kulmasoutu yk vp: 4×6 40-70kg
Leuanveto leveä mo: 2×6 +staattinen pito ylhäällä ja negatiivinen
Ylätalja vo suora tk kapea: 6×8 50-100kg
Pullover/ylävetosoutu: 4×15

+kävelyt


Hauista illalla

Hauiskääntö kp kesk. 4×20-14 8-12,5kg +pt
Hauiskääntö scott taljassa suora tk: 4×20-14
Hauiskääntö z-tk seisten: 4×20-14 20-35kg
Hauiskääntö kp hammer ya: 4×20-14 11-16,5kg
Hauiskääntö suora tk mo: 4×20-14 20-30kg

Safkat:
1. Heraa
2. Tonnikalaa, ap-mehua, ruispuuroa, maitoa, raejuustoa
3. Tonnikalaa, ap-mehua, ruispuuroa, maitoa, raejuustoa, kananmunia
4. Tonnikalaa, ap-mehua, ruispuuroa, maitoa, raejuustoa, kananmunia
5. Heraa, mars-patukoita, maitoa
6. Jauhelihaa, riisiä, raejuustoa
7. Jauhelihaa, riisiä, raejuustoa
8. Maitorahkaa, puolukoita, kalaöljyä

Comments

  • lol @avautuminen. sun ois pitäny vaan kysyä siltä muorilta heti et näytänkö mä siltä etten tiedä miten salilla kuuluu olla? tohon kitinäkynnykseen voi olla monta syytä mutta luultavasti tollaset muorit on vaan tottunu pompottaan miehiä ympäriinsä ja voi olla et siltä löytyy kotoakin joku tossun alla oleva vässykkä joka tekee kaiken kun ei jaksa kuunnella sitä nalkutusta. ikää kun tulee lisää niin seksuaalinen valta häviää ja ei enää saa asioita tapahtumaan kauniisti hymyilemällä niin sit alkaa tollanen räksytys. toi puhuttelu tyyli että “poika” on myös aika halventava ja kuvaa sitä miten on tottunu siihen että aikuiset miehet yrittää olla kohteliaita ja avuliaita ja sitä sit väärinkäytetään. itselle joskus uimahallin salilla joku muori tuli valittaan et pitäs siirtyä suorituspaikalta vaikka se oli vapaana, kysyin siltä vaan et mitä vittua ja laitoin napit korviin.. aika vihasesti se tuijotti sen jälkeen 😀

    karstakeuhko11/22/2013
  • No tossa sun tekstissä tuli niin monta syytä tuohon jo, että eiköhän noista monta päde. Pieni avautuminen tekee hyvää välillä. ;D

    vitamiini11/22/2013

Vastaa